káosz

Ha eljött a testi-lelki társ, de ágál a sorsa ellen... :))

Sziasztok, érdekes, és furcsa helyzetbe kerültem, a tanácsotokat és véleményeteket kérném:
Két hete megismerkedtem egy fiúval, akivel rengeteg közös ismerősünk van, nem egyszerű szitu, tiszta szappanopera,rokon barátja testvérének volt barátja, volt barátom legjobb barátja az övé is, miközben az exem és a fiú nem ismerik egymást. stb... Tovább »

Mi történt a thesecret.hu - a vonzás törvénye oldallal?

Te Admin!

Vagy valaki más, aki olvassa, és tud választ adni a kérdésemre!

Mi történt ezzel az oldallal?

Hol van a régi épülés, nyugalom, szeretet, amely jellemezte eme fórumot régebben?

Jó, jó, én néha megbontottam a rendet és mások is, de az is szórakoztató volt még akkor, mert hiszen nem lehetett ennyi rosszindulattal találkozni...

Mi történt itt?

Tudja valaki?

Csukott szemmel, nyitott kézzel

A délután egy kis részét egy autista, 4 és fél éves, nagyothalló gyermekkel töltöttem. A tó egy picit megnyugtatta. Teljesen kifújta a szél a fejemből a saját kis ócska bajaimat. És hirtelen nagyon belém hasított: igen szerencsés vagyok, hogy a szeretet nyelve: a mosoly, az érintés létezik az életemben. És a gyerekeimében is. Tehát igen jó dolgom van! Tovább »

Címkék:

Szakítás-újrakezdés, káosz- tisztánlátás

Sokan mondják: fiatal vagy még, csinos, értelmes, a szakítás az csak előrevisz és hidd el, minden egyes szakítás után tanulsz valamit az élettől és csak megerősít... Tovább »

''Minden nagy változást káosz előz meg'' így lépkedem tovább álmaim

útján az út néha göröngyös de minden göröngynek célja van:)

A vezércikkem ismét kitöröltem mert már nem úgy gondolom hála Alf és mások írásának mint ezelőtt pár hete így hamarosan újra írom a vezércikkem talán már holnap :)

Fent és lent

Úgy érzem összezavarodtam,minél többet olvasok a titokról,annál jobban kuszák a dolgok,viszont egyre többet szeretnék tudni,hogy feloldhassam ezt a káoszt,egyszer csak letisztázódik minden.Azonban most megakadtam,nem tudom merre tövább,vizsgáimra kéne tanulni az egyetemen,de nem megy,mert rá szeretnék lelni a problémák nyitjára,ne érdekel más,csak könyvek titokról,agykont Tovább »