gyermekek

Magyar Asztrológusi Hitvallás

1) Az, hogy magyar vagyok, tehát, hogy egy olyan nyelven gondolkozhatok, amely követlen kapcsolatot jelent Istennel, nem kiváltságot jelent, hanem kötelességet. Azt a magától értetődő felelősséget, hogy akár íróként, akár asztrológusként, minél több ember számára lehetővé tegyem ezt, a magyarságommal ajándékba kapott, bensőségesen meghitt közvetlenséget. Tovább »

A Rák-karmával született személyek tudattalan képzeletvilága összetévesztései

Kozma Szilárd család- és karma-asztrológus: A Rák konstellációra jellemző humánus problémák.

A többnyire negatívan fényszögelt Rák-nappal született, de főként
a Rák Lilithel, vagy Rák Sárkányfarokkal rendelkező személyek
karmikus meghatározódásai és az ezeknek megfelelő betegség- és Tovább »

Szeretet, romantika

Szeretet, romantika

Bár nem döbbent meg mégis szót emelnék ama dolog érdekében, hogy újra befogadják ezt a két „dolgot” az emberek. Főleg a nők. Tovább »

Hétfő reggel

Megkezdődött a nap. Várakozásokkal, kisebb nagyobb döntésekkel. Már nem is észérvek, hanem csak érzések szerint döntök. Valózinüleg ez anyagilag nem kifizetődő, de mégis rábízom magam az érzésekre. Próbálok nyugalmat találni, de ezt a reggel egymás után megivott három kávé nem igazán segiti. Telefoncsörgéssel indult a nap. Tovább »

Címkék:

Gyerekek a Szeretetről!

Ez annyira édes és elgondolkodtató,hogy meg kell veletek osztanom.

Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok mélysége és komolysága sok esetben a kérdezőket is meglepte. Tovább »