vitaminok

A D-vitamin

A legtöbben tisztában van azzal, hogy a D-vitamin az erős csontokért szükséges. Most kiderül, hogy ez a vitamin, vagyis inkább annak hiánya milyen szerepet játszhat az asztma, a rák, a depresszió, a szívbetegség, és a diabétesz kialakulásában, valamint a súlygyarapodásban. Megtudhatod, hogy miért lehet a D-vitamin az egyike a legfontosabb tápanyagainknak, kit veszélyeztet leginkább a hiánya, és mik a legbiztonságosabb módjai, hogy D-vitaminhoz juss. Tovább »

Miért éhezel?

Azt hiszed valaki másról van szó? Arra gondolsz, hogy tele a hasad, te biztos nem éhezel?

Csakhogy az éhezésnek kétféle módja van. Az egyik a mennyiségi éhezés, amikor konkrétan korog a gyomrod, mert nincs mivel megtölteni. A másik fajta a minőségi éhezés, amikor látszólag jól tartod magad és hírből sem ismered az éhség fogalmát, de mégis rengeteg minden hiányzik az egészséges szinthez az általad elfogyasztott ételből. Tovább »

Pánikbetegségből gyógyulás vitaminokkal? Segítség!

Napokban sokat olvasgattam , keresgéltem és találtam véleményeket arról, hogy az antidepresszánsok és a nyugtatók az egyik út --a másik viszont a vitaminok nagyobb adagban .
Szendi Gábor írásait is olvastam , ő is pl. Omega 3-mat javasol , de nem találok utalást a konkrét adagra és a fajtára, hisz nagyon sok formában lehet kapni. Tovább »

Isten patikája

egészség isten patikájábólSárgarépa

Egy szelet sárgarépa úgy néz ki, mint egy emberi szem. A pupilla, az írisz, a sugárirányú vonalak úgy néznek ki, mint az emberi szem. És IGEN, a tudomány ma már tudja, a sárgarépa nagyszerűen feljavítja a szem vérkeringését és működését.

Paradicsom Tovább »