Búcsú

Búcsúzóul

Könnyes a búcsú és fáj,
mégis engedni kell, ki az útján jár.
Őrizz meg minket emlékeidben és szívedben,
fogadjanak hova mész, ugyanilyen szeretetben.
Mi nem felejtünk el soha, bennünk él minden dal,
Isten vezessen, míg a világ meg nem hal.
És most ne szomorkodjunk, örüljünk az újnak,
hisz a jövő még oly sok mindent tartogat!
Járd az utad, légy csillag,
menj tovább, mutasd az utat. Tovább »

Címkék:

Utoljára...

Nem volt kegyes az időjárás sem. Sűrűn csak ömlött fentről, mosta el és le az évek alatt felgyülemlett emlékeket. Már egy éve nem vagyok gyakorta bejárós, két kezemen meg tudom számolni, szeptember óta hányszor jártam itt. Így aztán nem is okozott különösebb fejtörést, vagy lelki tusát. Legalábbis addig a pillanatig, amíg ott nem voltam. Ismerős-idegen környezetben, ismerős és ismeretlen arcok között tettem a dolgom, ami évről évre egyre kevesebb lett, nem firtatom, mert tudom a miértjét. Tovább »

Utas vagyok csak ebben a világban...

"Utas vagyok csak ebben a világban, egészen magánosan vándorló utas, aki megnézhet mindent, amit látni módjában van, de semmit magával el nem vihet, semmit félre nem tehet, semmihez hozzá nem kötözheti magát, bármennyire is megszerette ezt, vagy amazt. S lassan, lemondó szomorúsággal kialakult bennem az útiterv is: az ember éppen csak gyönyörködik abban, ami arra való. Tovább »

Harc a végtelenért

"Mint szív a rengetegben, kóborolva, jár, s kel
Megnyugvásért remegve, ölre megy a hittel
Elhagyták őt, kisemmizték, megcsalták az árnyak
Néma sikolyait nem hallani, elnyomják a vágyak
A szeretet fojtotta meg, a világ csapta be végleg
Magány lett a végső állomás, búcsúznak a fények
Nem lesz nyári zivatar, szivárvány az égen,
nem lesz több naplemente, elhalványult már régen Tovább »

Búcsúzunk

"A kimagaslóan tehetséges ember sohasem kötelességszerűen teljesít, tevékenységét nem a siker és az elismerés motiválja: az ilyen embert egyszer megfogja valami, és többé nem tud szabadulni tőle." (Ranschburg Jenő)

"Ranschburg az egyik legismertebb és legelismertebb magyar pszichológus volt. 2010-ben Hazám-díjjal tüntették ki. Korábban Prima Primissima díjat, Pro Schola Urbis díjat, Ifjúsági díjat és a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét is megkapta. Budapest díszpolgára volt." (forrás: Index) Tovább »

Búcsú az oldaltól

Nagyon jó volt köztetek és Admin, neked külön köszi, hogy adsz nekünk egy ilyen nagyszerű lehetőséget, mint ez az oldal, ahol sokat fejlődhetünk, még ha sokszor "hülyeséget" is írkálunk, amikor minden olyan zavaros és kusza. :)
Jóreggelt, jóestét, jóéjszakát és ha nem találkoznánk: jóteremtést! ;)
Ölelgetés: Lebeke :)

Címkék:

Döntöttem!Most!

Búcsúzni könnyű,de feledni nehéz......Most mégis elmegyek,szépen,csendben!Akik szerettek és én is szerettem Őket,azokkal biztos
megtaláljuk egymást! Ágica

Címkék:

Búcsú és bocsánatkérés

Nos,kedves emberek!
Az elmúlt hetekben,hónapokban nem emberi módon viselkedtem. Ezt szégyellem is. Sajnálom!!!!! Magamba szálltam és arra jutottam,hogy ennek véget kell vetnem. Én itt hagyom az oldalt. Lehet,hogy végleg,lehet,hogy csak hosszabb időre - ezt még nem tudom. Időre van szükségem,hogy mindent rendbe tegyek.

Viszlát!!! Legyetek jók (és szobatiszták:D)

Miki

Címkék:

Ismét plagizálok... de ígérem, nem válik szokásommá!

patikus, plagizálokTéged választottalak! - jött a jól ismert továbbküldős gyanús levélke ma reggel a leveles ládámba...olyan ember küldte, akire nem jellemző ez a fajta cselekedet! Legalábbis még nem láttam a nevét a közös ismerőseink által küldözgetett "mókás" küldeményeket tartalmazó levelek címzettek listáján. De valahogy jókor jött ez a kis írás ismét megerősítésre volt szükségem és megkaptam. Ezt hívhatjuk Isteni gondviselésnek is...ma többször eszembe jutott a hajótöröttről szóló vicc, aki vakon bízott és mégsem szállt Tovább »

Boksz az Univerzummal

Sokan sokféleképpen hisznek. Sokan sokféle teóriát állítanak. Lassan én is felállítottam a magam hitrendszerét és teóriáit. Nem kértem, hogy mások elfogadják, nem vallást alapítok. Egyszerűen csak mindazt a tudást, amit magamra szedtem különféle módokon, igyekeztem importálni a saját énembe. Tovább »

Egy LÉLEK naplója

"Ahonnan Én jövök, ott minden csupa Fény. Időtlen és határtalan, Végtelen Létezés terjed ki mindenfelé. Tökéletes Rend és Harmónia uralkodik. S annak tudatában vállalom Földi küldetésem, hogy mindezt testet öltésem után mélyen el kell felednem. Legalább is egy kis időre. Ám úgy döntök lesz egy jel. Egy piciny apró kapaszkodó. Arra az esetre... ha valamiért... mégis nagyon belemélyednék ebbe a Földi szerepbe...

A tervezés
Tovább »

Önmagamtól, Önmagamnak

gyerekkorom:-))) Nem véletlen ez a cím:-) Múltkori péntek este, beszélgettem Önmagammarcsival :-) és elmondtam Neki, miért nem szeretek már írni az oldalra, s miért találkozom inkább személyesen valakivel. Erre Ő azt válaszolta, hogy akkor írjam le, nyomtassam ki, aztán adjam oda Neki :-))) mert Ő szeretne még tőlem írást látni. Hát ezért.

Az elmúlt hetekben rengeteg csodálatos dolog történt Tovább »

Van egy álmom

Van egy álmom….hol én vagyok,
Ott vannak az angyalok.
Az angyalok, kik kedvesek,
Hajdan….földi Emberek.

Mert angyal vagyunk Mindahány,
Te és Én, mind, Valahány.
Szívünk, lelkünk angyali,
Földi emberek mi Mindannyi.

Ha elmúlik a földi lét,
Szívünk megáll, lelkünk él.
Él a lelkünk Tebenned,
Drága földi Emberek.

Ha elmegyünk…., érezzed, Tovább »

Címkék:

Ha egy barát elmegy...

Tegnap éjjel meghalt egy barátom. 39 éves volt. De az is lehet, hogy 1039, nem tudom. Ő már tudja. Nem volt szoros barátság, de mikor összejöttünk, mindig jókat nevetgéltünk. Úgy éreztem, szeretjük egymást, mint lelkek, igazán. Tovább »

Címkék: