Lendület

Időutazók a hipertérben

Kultúránk elfelejtett három dolgot: az egészség lényegét, a gyógyulást és a szentséget. Mindhárom szó eredete közös, és mindhárom közös célra irányul: épelméjűségre, belső összhangra, teljességre, megváltásra, megszabadulásra, mágiára. Tovább »

Egy sikertörténet

Melyet saját erővel, keresésemmel indítottam útjára, és mely mára egy jó értelemben vett lavina, amely azonban magával sodró ár, ami el nem temet.

Hosszú ideje nem írok az oldalon. Csak olvasgatok, szemlélődöm. Érzékelem és értékelem a minőségibb változásokat, melyeket újabbnál-újabb társaink cikkei, hsz-ei hoznak, hozhatnak az oldalra.
Remélem magam is hozzá járulhattam az oldalunk szépségéhez, és most is azért írom meg ezt a cikket, hogy hozzájárulhassak ehhez a nemes, és szép, egy emberibb jövőképet meglátni segítő oldal megvilágításához: a csoda bennünk van. Tovább »

Lendítsd mozgásba az Univerzumot

szabadság, lendületMinél éberebben figyelem önmagamat, és azt ahogy az Univerzum válaszol a belső világomban lejátszódó folyamatokra, - a gondolataomra és az érzelmeimre - egyre erősebben érzem azt, hogy az Univerzum bizony kedveli a Hihetetlenül Nagy Dolgokat! Azokat a Hihetetlenül Nagy dolgokat, melyek dinamikát adnak a Végtelen Áramlásnak. Mit értek ez alatt?

Nos, sokan írnak nekem arról, hogy mi a legnagyobb álmuk az életben. Tovább »