story

Azonosság

Csak sétáltunk a ropogó hóban a belváros csendes utcáin. Te olyan bohém voltál és felvágott nyelvednek teret hagyva szellőztetted manduláidat (már ha volt).
Én meglepően csendes voltam és ittam szavaidat. Minden részlet felidézett bennem egy képet, azokat emésztgettem. Tovább »

„Miképp tudjátok a magatok számára megrajzolni az álmaitokat?”

story waters lee harrisAz alábbiakban egy interjút adok közre, mely Lee-vel és Story-val készült, akikkel ezen a héten szombat-vasárnap két napig találkozhattok, ha jelentkeztek itt:

Sok ember nagyon sokféleképp magyarázza, hogy mit is jelent a közvetítés. Számodra mit jelent ez a kifejezés?

Lee: Számomra a közvetítés nagyon tág fogalom. Sok mindenhez kapcsolódik - a kreatív cselekvéshez, egyszerű közvetítői pillanatok, mint egy ihletett ötletre lelni, amely úgy tűnik, mintha a semmiből jönne, egyenesen egy entitás vagy identitás közvetítése által. Tovább »

Légy egy különleges és sorsfordító esemény részese!

Ez a videó nekünk szól. Számomra szívet melengető üzenetekkel van tele. Örülök hogy részese lehettem az előző alkalommal ennek, és most újra ott leszek.

A channelingre a jegyek itt kaphatók: Tovább »

Gyorsan fogynak a jegyek!

channelingAki akar jönni március végén a channelingre az jobban teszi ha időben megveszi a jegyét, mert nagyon úgy néz ki hogy teltház lesz. A jegyár most olcsóbb, mint a legutóbb volt, viszont már nincs sok idő lépni kell, ha ott akartok lenni. Itt lehet jegyet rendelni:

Közvetítés, channeling, entitások, új energia, felemelkedés, üzenetek az univerzumból. Egyre többet halljuk mostanában ezeket a szavakat, kifejezéseket, számos könyv jelent már meg, melyek univerzumbéli entitások üzeneteit juttatják el hozzánk kiválasztott közvetítőiken keresztül, és egyre gyakoribbak az élő közvetítések is, melynek során Tovább »

Az áldozati szerep

áldozati szerep(Story Waters októberi, budapesti közvetítésének részlete)
"Az egyik legnagyobb energiablokk, csapda, az egyik legmélyebb gyökér az emberiség pszichéjében és energiaszintjében az, ami leggyakrabban előkerül, és amitől meg kell szabadulnunk az egész bolygón, a legmélyebb szinten, a rabszolgaság lenyomata. Ez fejlődött tovább, alakult át azokba az elnyomási rendszerekbe, amelyeket megtapasztalunk. Ezt az áldozati szerepet kell elengednünk. A szívünkben lévő köveket, Tovább »

Triplán leszúrt Ritzbergert pördültem ma a jégen

jégMegszületett a húgom kisfia szombaton éjjel. Természetesen vasárnap is hozzá készülődtünk... Nem egyszerű nálunk a készülődés ám a 13 hónapos Minával:-) A párom gyorsan felöltözött, majd a lányunkat is belehúzta a 15 réteg ruhába, majd kiment vele az autóhoz, hogy lelehellje róla a jeget, befűtse amig én is elkészülök. Kimentek tehát, itt hagyva engem a lakásba.
Kinézek, látom szakad az eső, az aszfalt egybefüggő jégpáncél, a bejárati kapu előtti lépcsők is mintha a jégkirálynő palotájában járnánk. A kapaszkodó korlátról lógnak a jégcsapok fürtökben...
Tyűűű azannnyát - suttogtam öltözködés közben, aztán pakoltam a "babatáskát". Tovább »