rádió

Gong Rádió a térség hangja

Pusztai Sebastiannal beszélgettünk a Gong Rádióban az Alternatív-Nevelő Csoda-tanodáról.
2010. május 27. csütörtök

A Sláger és Danubius rádió megszűnik!?

sláger rádióBiztos hallottátok már a hírt, hogy a Sláger Rádió és a Danubius Rádió november 18-tól megszűnik. Az ORTT döntése nyomán politikai műsort hallgathatunk majd a Sláger helyén. Kérdés, hogy jó-e ez így, és hogy miért történik? Ebben a blogban szeretném ha megosztanánk egymással az ezzel kapcsolatos gondolatokat, érzéseket, természetesen a Secret szellemében, pozitívan és szeretettel!

"A Sláger Rádió hivatalos álláspontja

Szomorú nap ez az országnak, a Sláger Rádió hallgatóinak és dolgozóinak! Ma döntött az ORTT! November 18-ától a határozat szerint másik rádió működik majd a Sláger Rádió helyén. Tovább »

A TheSecret.hu és a MoMoMo a Fúzió Rádióban vasránap 15-kor!

fúzió rádióHolnap, azaz vasárnap délután 3 és 5 óra között a Fúzió rádió (FM 93.5) "lélektől lélekig" című műsorának vendégei leszünk.

A holnapi műsor a Titokról, a vonzás törvényéről fog szólni, továbbá beszélgetünk a Mosolyogj Magyarország Mozgalomról is. Amikor legutóbb a Rádió Q-ban beszélgettünk ugyanerről, többen lemaradtatok az adásról, ezért most kitettem ide is. Remélem mindenki meg tudja hallgatni élőben, de ha mégsem, Tovább »