Joseph Murphy

Munkahelybevonzó ima

A Youtube-on futottam bele ebbe a videóba, amit meg is néztem. A készítője, Kassai Csilla, egy ismert tréner, aki az 5-ről a 6-ra elnevezésű módszerével sok embernek segített már felépíteni egy új képet magáról.
Bevallom sem a hölgyről, sem a módszerről nem tudok sokat, de azt megfigyeltem, hogy elég sok mindent átvett Joseph Murphy atyától, az ő munkáit pedig elég jól ismerem. Tovább »

Tudatalattid csodálatos hatalma

"A tudatos elme olyan, mint a hajó parancsnoki hídján álldogáló kapitány vagy kormányos, Ő irányítja a hajót, jelzéseket küld a gépteremben dolgozó matrózoknak, akik a kazánokat, műszereket, szelepeket stb. kezelik. A gépteremben serénykedő személyzet nem tudja, hová tart a hajó; ők csak parancsoknak engedelmeskednek. Tovább »

Dr. Joseph Murphy: Tudattalattid csodálatos hatalma

bőségBőség teremtés
Bármit is állítanak a tudósok, pszichológusok, szellemi beavatottak, gyógyítók és misztikusok a tudatalattiról, és bármilyen megnevezéssel is illessék azt, általánosan érvényes metafizikai igazság az, hogy az ember lelkében-szellemében öröktől fogva létezik egy mágikus teremtő hatalommal bíró gyógyító-tápláló-tisztító erőforrás, amelyre minden helyzetben és mindenkor rábízhatja teljes bizalommal a saját maga és szerettei sorsát és életét.
Boldogságunk és egészségünk, a gazdagságunk és személyi sorsrendeltetésünk beteljesítésének a kulcsa abban áll, Tovább »