Lee

„Miképp tudjátok a magatok számára megrajzolni az álmaitokat?”

story waters lee harrisAz alábbiakban egy interjút adok közre, mely Lee-vel és Story-val készült, akikkel ezen a héten szombat-vasárnap két napig találkozhattok, ha jelentkeztek itt:

Sok ember nagyon sokféleképp magyarázza, hogy mit is jelent a közvetítés. Számodra mit jelent ez a kifejezés?

Lee: Számomra a közvetítés nagyon tág fogalom. Sok mindenhez kapcsolódik - a kreatív cselekvéshez, egyszerű közvetítői pillanatok, mint egy ihletett ötletre lelni, amely úgy tűnik, mintha a semmiből jönne, egyenesen egy entitás vagy identitás közvetítése által. Tovább »

Légy egy különleges és sorsfordító esemény részese!

Ez a videó nekünk szól. Számomra szívet melengető üzenetekkel van tele. Örülök hogy részese lehettem az előző alkalommal ennek, és most újra ott leszek.

A channelingre a jegyek itt kaphatók: Tovább »

Gyorsan fogynak a jegyek!

channelingAki akar jönni március végén a channelingre az jobban teszi ha időben megveszi a jegyét, mert nagyon úgy néz ki hogy teltház lesz. A jegyár most olcsóbb, mint a legutóbb volt, viszont már nincs sok idő lépni kell, ha ott akartok lenni. Itt lehet jegyet rendelni:

Közvetítés, channeling, entitások, új energia, felemelkedés, üzenetek az univerzumból. Egyre többet halljuk mostanában ezeket a szavakat, kifejezéseket, számos könyv jelent már meg, melyek univerzumbéli entitások üzeneteit juttatják el hozzánk kiválasztott közvetítőiken keresztül, és egyre gyakoribbak az élő közvetítések is, melynek során Tovább »