astronet

A párkapcsolatokat ellehetetlenítő és a boldogságot elérhetetlenné tevő maszkulinitás ellenes karmáról

Az astro-neten írta Lehner Zsuzsa, Kozma Szilárd asztrológusnak az anyai ági női ősöktől örökölt karma-programok felfedezéseiről:

Párkapcsolati problémák és asztrológia Tovább »

A csoda tőled függ

csodaAz astroneten olvastam, gondoltam megosztom veletek. :)

A keleti bölcsek – és mai nyugati tanítványaik – azt hirdetik: az vagy, amit gondolsz! Könyvek egész sorozata látott már napvilágot, amiben a szerzők arra biztatják olvasóikat: akarjanak, és ölükbe hull a szerencse.
Címkék: félelem, katarzis, krízis, lélek, csoda Tovább »

Légy borús derűlátó

borús derűMosolyogj! Légy magabiztos! Gondolkozz pozitívan! – erről ismerszik meg a jellegzetesen amerikai gondolkodásmód. Lehet, hogy most minden megváltozik?

Szia, hogy vagy? – erre a kérdésre az Újvilágban nem létezik más válasz, mint hogy: köszönöm, nagyon jól, minden nagyon rendben van. És mellé a kötelező, magabiztos mosoly.

Mostanában azonban mintha változna a kép. Éppenséggel amerikai pszichológusok vetették fel Tovább »

A teremtő mágia

teremtő mágiaJó marketingjének köszönhetően A titok című könyv és film irányította a figyelmet arra, hogy rajtunk múlik, milyen a párkapcsolatunk, a munkánk, az egészségünk, az anyagi helyzetünk, egyszóval az életünk. A mű azonban csupán összegzése és kivonata a sokkal régebbi tudásnak, amelyről már Jézus tanításai is szóltak.
A legfontosabb alapismeret, amellyel tisztában kell lennünk, hogy a világegyetem természete nem racionális, nem ésszerű, hanem mágikus. Az Univerzális Szellem (Isten, a Teremtő, a Forrás) nem személyünkön kívül, „felettünk” létezik, hanem Tovább »

Engedd el és gyógyulj meg.

egészség, elengedésAz egészség és a kiegyensúlyozott élet egyik szükséges összetevője, hogy képesek legyünk elengedni. Feszültséget, stresszt, és akár mélyen eltemetett fájdalmas emlékeket – csodákat tesz.
Sokszor hallani: „Ne is törődj vele!” – mintha az olyan egyszerű lenne. Pedig ha állandóan egy bizonyos dolgon rágódunk, beszélünk róla és gondolunk rá, azzal épp mi tápláljuk belé az erőt. Ha ez történetesen egy rossz dolog, akkor a rosszat tesszük még nagyobbá és erőteljesebbé. Fontos, hogy el tudjuk engedni, de ez nem egyenlő azzal, Tovább »