öröm

Társkeresés... csak lazán!

társkeresés csak lazánTárskeresés... csak lazán - mondtam kedves nő ismerősömnek, aki láthatólag ebből a tömör mondatból semmit nem értett, mert órákig panaszkodott nekem telefonon, az épp aktuális esetről.
Persze komoly jelöltről szó nem volt, csupán egy-két randiról.
Ez főhősnőnket rendkívül kikészítette.
Elmaradt telefonok, utolsó pillanatban lemondott randik szépítették pályafutását.
Az áldozatot sorozatos csapások érték, és erősen kudarcra ítélte magát ezen a területen. Tovább »

Az öröm, és szeretet áramlata

szeretet áramlatLélek emelő itt lenni veletek! Egyszerűen azt érzem, hogy belém költözött a bizonyosság, hogy tudatos teremtő voltam, vagyok, leszek. Ez egy folyamat, és mindenki úgy járul hozzá, ahogy a részéről a mában a legjobban tud. Nem valami eredmény érdekében, hanem a folyamat megtapasztalása végett. Ha eredményre törekszünk, csak birtokolunk, ha a folyamatra, akkor játszunk a formákkal, színekkel kreatívan.
Játsszunk!
Ez az oldal az öröm, és a szeretet áramlatára hangolódott. Jó ízű nevetések szállnak Tovább »

Lollival az öröm útján - A szeretet szigete

szeretet szigetÍrásaimat a Rider Waite Tarot - Kardok Hatos - 7. hely jegyében közlöm le.

"Irányt kell változtatnia, mégha nehezére esik is.
Szabaduljon meg eddigi szemléletmódjától és ismerje fel,
hogy el kell indulnia.
Az új part perspektívájából felismer majd olyan dolgokat, Tovább »

Ajándékozás-mint szeretetnyelv

Igen ahogyan a címben is láthatod az ajándékozás is egy szeretnyelv(van több is összesen 5).
Ilyenkor karácsony közelettével mindenki arról beszél,hogy mennyi pénzt dobunk ki az ablakon de én ezt teljesen máshogy látom. Tovább »

Támogató szeretet

Talán meg kellene fejtenem, hogy minek hatására történik velem az, ami. Biztosan meg is teszem, de most leírom Nektek a valóságot. Tovább »

A bensőnkből jön a dal

„Álljon itt egy valamiképpen szélsőséges, mégis mulatságos példa arról, hogyan tartsuk az érzelmeinket egy kerékvágásban. Egy lányról szól, aki alkalmi énekes volt. Már nem emlékszem a nevére, csak arra, hogy nagyon ágrólszakadt volt. Tovább »

A titok tudása

a titok tudásaArra a felismerésre jutottam, hogy a Titok ismeretében a legjobb a Titok ismerete…
Egyre több elemzést, magyarázatot és személyes tapasztalatot ismerek meg a Titokkal kapcsolatban. Mégis a leginkább felemelő érzést, a Titok értőinek szeméből sugárzó öröm jelenti, számomra. Az a leírhatatlan boldogság mit ebbéli felfedezéseik nyújtanak számukra. Természetesen magam sem vagyok kívülálló…

Bevezetésnek egy példás kis történet a Zen hagyományból: Tovább »

Csenge333"Leveles ládája"

Gyere mesélj! Figyelek Rád, bármi is foglalkoztat.Itt fontos vagy...
"Életünkben az események időrendi sorrendben történnek, ám aszerint, amit számunkra jelentenek, maguk alakítják rangsorukat felismeréseink szakadatlan folyamatában./E.W./
"Minden bennünk magunkban kezdődik,akkor is,ha a figyelmünket külső erők hívják fel rá."/W.B./

Na, ki lett milliomos??????

Tudom,hogy lesznek oylanok akik meglátják a nevem és szeretnék ha nem lennék itt,de gondoltam kicsit visszanézek közétek.
van már aki körbeutazta a földet,álmai házában lakik,nagy dohányt szakított,sztár lett stb.?
Még hisztek benne? Van már olyan akinél lecsengett?
Csak azért vagyok itt,mert utamba akadt a könyv és elolvastam.Egy nap alatt. Tovább »

Boldogság!

Tudjátok mit legyetek boldogok....

Csak úgy! Ne gondolkodj, elmélkedj! Élj! Éld át gondolatban amit szeretnél a valóságban!
Élj úgy, hogy szabad vagy, mint a madár!
Élj úgy, hogy csak nevetsz mosolyogsz a világra!
Szabad vagy! A szabadságodnak csak Te magad szabhadtsz határt! De határ ha Te úgy akarod akkor nincs!! Tovább »

A kertem mindig tartogat meglepetéseket!

szőlőMostanában még előfordulnak szép őszi napok. Szívesen megyek ki ilyenkor a kertbe és megnézem a növényeimet. Egyre kevesebben vannak, hiszen egy részük leérett, másik részük elhervadt.
A kert közepén álló nagy cseresznyefa most is odavonzza a tekintetet. A koronája őszi színekben pompázik és minden nap kisebb lesz, hiszen a levelek folyamatosan potyognak. A lehullott levelek betakarják az alatta lévő gyepet. És már milyen régóta újra és újra betakarják! Nem is láttam eddig, hogy ilyen sok levél volt ezen a fán és még mindig van is.
Időnként összekaparom a leveleket, tele lesz vele a talicska, Tovább »

Hétköznapi örömök!

Ülök a munkahelyemen és végzem az épp aktuális feladatomat.
Monoton, nem is a legkedveltebb számomra és még csak nem is látványos.
Nem bánkódom azon, hogy ennél sokkal hasznosabb dolgokkal is tölthetném az időmet, hisz most ebben a pillanatban ez a legfontosabb és leghasznosabb dolog, amivel az időmet tölthetem. Tovább »

Sikerült! De hogyan is csináltam??

happy boldog arcokKedves Mindenki! Úgy éreztem, most nekem is csatlakoznom kell a hozzászólók táborához, hogy megosszak Veletek valamit. Ugyanis sikerült teremtenem. Érzésem szerint teljesen véletlenül! :)
Nemrég szükségem volt valami fontosra, csakhát, mint minden, ez is pénzbe került. Megszámoltam a félretett pénzemet, ami majdnem egyenlő volt a nullával és elkeserdésemben, hogy nem juthatok hozzá ahhoz, amir szükségem lett volna, felsóhajtottam, hogy Tovább »

A megnyíló szív végtelen öröme

nyitott szívvelA megnyíló szív tombolva örül, ha elengedi a múlt karddal viaskodó tüskéit... Most már tudom, mi az, megnyílt szívvel újra ébredni.

Úgy hasított szívembe tegnap a fájdalom, a Börzsöny csodás fáinak lombkoronái alatt,hogy majd kiugrottam a bakancsomból. Lassan már nem tudom követni életem eseményeit. Többek között ezért is jó, ha itt Közöttetek, Veletek, megpróbálok valamit összekaparni Tudatom egyre jobban csak lüktető és zsibbadó tartományából, amit mi jobb esetben agynak nevezünk. Tovább »

Pénteken volt a temetés….

Kértem a fiaimat, hogy a temetés után hívják el azokat hozzánk, akiket szeretnének. Én barátokra, barátnőkre gondoltam és titokba arra, hogy milyen jól lenne, ha a válásunk miatt megszakadt rokoni kapcsolatokat újra ápolhatnánk. Ha újra összejönnének azokkal az unokatestvéreikkel, akikkel régebben nap mint nap játszottak, találkoztak. Tovább »