DVD

Ajánlat

Sziasztok!Most lehet hogy hülyeséget irok ,mert nem vagyok egy nagy netezős,de sokan keresik A Titok dvd-t.Nekem megvan és ha tudnám,hogy hova és hogy kell felrakni megtenném,hogy mindenki ismerje meg és hasznára váljon.Egy hete kaptam ,és biztos azért mert padlón vagyok (voltam).Próbálom a filmben látottakat gyenge agyamba táplálni ami igen nehezen megy,ezért mégegyszer MEG k Tovább »

Címkék:

Rákattantam Mr. Fire-re!

Hát rákattantam Mr. Fire-re (Joe Vitale)! Annak ellenére, hogy nagyon taszított, amikor a Titokban láttam, mostanában egy csomó mindent köszönhetek neki! Jött az egész a Vonzásfaktorral. Letaglózott a könyv, a kis kívánságtáblám tele lett a jegyzetekkel, amiket olvasás közben készítettem. Így aztán regisztráltam a mrfire.com-on, ahonnan naponta kapok leveleket. Tovább »

Miért van KÉT változata a TITOK c. filmnek?

Igen, így van: kétféle "A Titok" DVD is piacon van, illetve már csak egy. A korábbi verziót megvágták, és elég fontos részek maradtak ki a most kapható változatból. A boltokban kapható könyv már az új változat szerinti szöveget tartalmazza.

Aki látta a filmet, most valószínű azt kérdezi magában: én melyik változatot láttam? A válasz egyszerű: amelyikben szerepel a Hicks házaspár, az az eredeti. És hogy miért történt mindez? A Hicks házaspár hivatalos weboldalán lévő sajtóközlemény szerint van erre is magyarázat. Az ott olvasható történet a következő. Tovább »

A leendő DVD változat eltér az eredetitől

A mai napon csatlakoztam ehhez a közösséghez. Tovább »

Címkék: