névnap

Ma van Vanda névnapja!

Drága Barátaim!

Ma van Mártai Vanda az Álomkatalógus írónőjének névnapja!
Kérlek benneteket,csatlakozzatok hozzám,köszönsük fel mindannyian ezen a szép napon!
Küldjünk neki sok-sok szeretetenergiát!!!

Drága Vanda!

Isten éltessen,ezen a csodaszép napon!

Marianna Kalocsáról :))))

NAGYMAMÁM A NAGY TITKOK HORDOZÓJA

Mikor kicsi voltam mindig irigykedtem apró társaimra, kiknek két nagypapájuk és nagymamájuk volt. Sajnos én csak az apai nagyszüleimet ismerhettem, de visszagondolva mégis sok szép emlék gazdagítja gyermekkorom, addig míg végleg el nem váltunk egymástól. A nagymamám minden titkok tudója volt, mivel nálunk szoktak összejönni az asszonyok, hetente szokták cserélni a "kártyás" titkot, és nemcsak ilyenkor meghányták, vetették a faluban történteket. Imádtam ezeket a pletykálkodásokat és játszás közben úgy tettem, mintha nem is hallottam volna, de nagyokat derültem magamban a hallottakon. A sok vicces történet közben egy rettentő titok tudója lettem. Tovább »

Iskolai évzáró

ballagásVidéken a születés- és névnap megünneplése nem volt hagyomány. Legalább is nálunk nem. A felnőttek összejöttek névestéket tartani, de a vidéki gyerekek névnapja és szülinapja nem számított eseménynek.
Én kivételnek számítottam, mert a születésnapom a tanévzáró, a névnapom a tanévnyitó napjára esett. Igyekeztem is mindig az iskolában, hogy méltóképpen meg legyek ünnepelve. Az általános iskolában nem is volt még egy olyan diák, akinek a testvérei annyit hallották volna a tanítóktól, tanároktól, hogy „Bezzeg a nővéred!”, mint ahányszor az én öcsém és húgom hallotta ezt a kifejezést.
Az évzáró volt az az ünnep, amikor Tovább »

CSILLÁK! CSILLAGVIRÁGOK!

DRÁGA CSILLÁK ÉS CSILLAGVIRÁGOK !

Ahány Csillag az égen,annyi boldogság,öröm,szeretet és pozitív teremtés ragyogjon Reátok!

Névnapotokon Szeretettel !

Imi

Címkék:

BOLDOG NÉVNAPOT !

Kedves Christian !

BOLDOD NÉVNAPOT KÍVÁNOK !

HÁLÁS TISZTELETTEL!

Imi

Címkék:

Minden Attilának :)

Drága CsillagfényAti, FokAti, Donsamo és Minden Attila :)

Névnapotok alkalmából kívánom, hogy találjátok meg az örökös boldogságot. Minden olyan vágyatok teljesüljön, amit pozitív rezgéssel kívántok :) kívánom, hogy a pénztárcátok és bankszámlátok mindig folyamatos áramláson menjen keresztül :))) Tovább »