Pongor-Juhász Attila

Rezgésszint emelés!

Részletek:

Szombaton megemeljük a rezgésszinted!

rezgésszint emelésTudtad, hogy az emberek 98%-a, aki látta a filmet, olvasta a könyvet, nem igazán érti a Titok működését, és azóta is csak keresgéli a megoldást a problémáira? Tudod hogy miért van ez? Egyszerű: a LÉNYEG ugyanis nincs benne sem a filmben, sem a könyvben. A titok ugyan tényleg benne van, de az nincs, hogy HOGYAN működtetheted a valóságban a vonzás törvényét.

Ha szeretnéd megtudni, hogy a Titok mögötti erőket hogyan lehet működésbe hozni Tovább »

Gondolkodj és Gazdagodj Országjáró Túra

Gondolkodj és gazdagodj, Napoleon Hill, Pongor-Juhász AttilaCégvezetők, vállalkozók, sikerre és stabil jövedelemre vágyók figyelem: most végre a vidékiek vannak előnyben! Neked is ott kell lenned ennek az egyedülálló országos turnénak a következő állomásán!
A Gondolkodj és Gazdagodj! előadásain Pongor-Juhász Attila olyan vagyonépítő technikát mutat be 3 órában, mely garantálja a könnyebb előrejutást a mostani, nehezített gazdasági terepen. Attila egy országos ROADSHOW keretében ellátogat 18 magyar városba, és később még ennél is több helyre, ahová csak hívják. Figyeld a helyszíneket itt, a thesecret.hu oldalon is, hogy képben legyél! Tovább »

Pongor-Juhász Attila, a magyar Bob Proctor

bob proctor és pongor juhász atillaBob Proctor a Titok film kulcsfigurája, mindenki tudja ki ő. Amit viszont kevesen tudtok még, szenzációs: rátaláltam a magyar Bob Proctorra! Még a neve is stimmel: Pongor-Juhász Atilla, alias Proctor-Juhász Attila! Még nem ismeritek? Biztos vagyok benne hogy a következő években nagyon sokat fogtok hallani róla, úgyhogy érdemes megjegyezni a nevét. Ott áll a képen Bob Proctor mellett. És hogy került Bob közelébe? Ez egy nagyon tanulságos történet. Tovább »