novella

Napsütéses, hideg reggel, struccpolitika

Nincs is jobb, mint egy kora reggelei sétánál... :-) Hideg van odakint....angyalkákat nézni... :-) De találtam valami nagyon..érdekeset...

STRUCCPOLITIKA

"Szívfacsaró látvány ez a sok munkanélküli. Hasznos, képzett emberek lézengenek köröttem, lógatják a kezüket, alszanak az utcapadokon. Senkinek se kellenek. Naponta írásbeli bizonyítványt kapnak arról, hogy fölöslegesek a világon. Nehéz ilyesmit elviselni. Tovább »

Könyvajánló

Ritkán mondom azt, hogy egy könyv annyira jó, hogy ezt mindenkinek el kellene olvasnia. Hát ez a könyv a kevés kivételek egyike. Nem véletlen, hogy a hátoldalán többek közt Balogh Béla írt ajánlót hozzá.

Ez a történet az életünkről szól, így igazán mindenkinek szól. A kötetet Mátrai Vanda írta, a címe: Álomkatalógus avagy... meddig halogatod, hogy felébredj?

A könyv: Tovább »

Novellát írok

Novellaírásba fogtam,ami remélem,eltereli a figyelmemet. A történet napjainkban játszódik és egy igaz barátságról szól. Már belekezdtem,ám még nem jutottam a végére. Megkapjátok majd a linket,amint fellököm a netre.

Címkék:

Novella a Képzelt Író tollából VI.

És a Szeptember újra a maga pompájában ragyogott. A levelek őszi kosztümbe öltöztek, a kora délutáni Nap lágyan simogatta őket.

A telephelyen minden békés volt. Vasárnap révén ünnepi csend telepedett a kamionok közé. Kálmán köztük rótta sétáját. Tovább »

Címkék: