vrágok

Útközben

útközbenMár megint a szokásos látogatásomat tettem a nagyszénási idősek otthonában. Gyönyörű, napsütéses tavaszi délután volt, és az út mellett a fűben szerényen megbújtak az ibolyák. Az otthonban az apartmanok előtt, vagy mögött a kis kertecskékben már virágzik a nárcisz, primula és százszorszép hirdetik a tavaszt, s hálálják meg az idős emberek szerető gondoskodását. Amikor hazafelé a buszhoz igyekeztem, már sötétedett. A hűvös esti levegőben elkísért az ibolyák illata.
Már egy ideje észrevettem, hogy ezek a hetenkénti kiruccanásaim áthangolnak. Érzékenyebbé, fogékonyabbá válok. De az is lehet, hogy tudatosabbá. Tovább »

Titoktudó fiatalok

titoktudó fiatalokNagyon jó dolog ha már fiatalon tudatába vagyunk a dolgoknak. Várom ide azokat a tini, tizenéves, vagy akár csak fiatalnak érzőket akik szívesen bekapcsolódnának a beszélgetésekbe. Sok kommentet kaptam fiataloktól idősebbektől. Inspiráló gondolat is felmerült. Nyissak egy fórumszobát a fiataloknak korombelieknek. Nagyon jó ötlet volt köszönöm!
Nekem sok álmom volt már, hogy mi is legyek milyen irányba induljak el. Szinte minden irányba érdekelt valami de mikor leültem kicsit gondolkodni rájöttem amire még sosem. Imádok írni. Mivel rengeteg jó hozzászólást kaptam nagyon felcsigázott, hogy írjak, és írjak. Van amikor csak Tovább »