önazonosság

4. Mátrix (3/2) - Átalakítás. Így érhetsz el mindent. Önazonosság.

Bizonyos szempontból minden egy. A felszín alatt minden ugyanaz. Így az út amit be kell járnod - hogy elérhesd amit akarsz - , minden esetben megegyezik. Azonos. Ön-azonos. Önazonosság.

Mindegy miről van szó. Anyagi javak, kapcsolatok, sport teljesítmények, karrier célok, jobb életkörülmények, egészség, boldogság. Bármit elérhetsz, de tenned kell érte. Te teremted. A sorsod a te kezedben van. Tovább »

Tisztaság, szeretet és mindened megvan

Több dologról szólok most, de mindnek egy a lényege. Lesz itt sikeres teremtés (pl: tv, számítógép, pénz), tudás, tudatos élet, pénz, boldogság, kapcsolatok, képességek, stb. Hosszú bejegyzés ez, lehet több szuszra olvasod el. Vannak benne elbeszélős részek, de azok is fontosak, az egész részei. Érdemes elolvasni. ;)

Kezdem ott, hogy volt amikor dolgoztam. És új törvényi szabályozás miatt, kellett egy plusz képesítést, képzést elvégezni. Munka mellett ment a tanfolyam. 2 éves tananyagot sajátítottunk el fél év alatt, havonta 1-2 alkalmankénti oktatással. Nem tanultam, csak figyeltem. Tovább »

Demartini definíciója önmagunk meghatározására

Demartini"Egyensúlyi állapot valóba létezik. Amit kapsz, az értékében tökéletesen pontosan arányban áll annak értékével, amit adsz. Ezért tehát nagyon sokat mond el rólad is, hogy mivel foglalkozol, és mivel rendelkezel. Ha számtalan kuncsaftod, vállalkozásod és hatalmas erőforrásaid vannak, és óriási szolgálatot teszel a világnak, fontos embernek tartanak. Ha viszont nincs semmid, és nem is teszel semmit, valóban egy senkinek néznek majd - ez a megzuhanó emberi vélekedés pedig gyakran épp a pénzzel kapcsolatos felemás Tovább »