élet minőség változás

Változás

Kétszer nem lépsz be ugyanabba a folyóba...
Ha a víz tovább folyik, már nem lesz ugynaz.
Ha az élet tovább halad, már nem vagy ugyanaz.
ne hagyd, hogy adolgok elmenjenek melletted.
ne hagyd, hogy a késői felismerés miatt lemaradj azokról, amelyek igazán fontosak.

Mi is igazán fontos? belül van és nem kívül a boldogság titka. Tovább »

A változás kora

ArmageddonSokan azt hiszik, vagy gondolják, hogy az elkövetkezendő években fog valami történni. Rengeteg találgatás, parasztvakítás, jóslatok és világvége elméletek egész sora látott napvilágot az utóbbi években. A majáktól kezdve a jó öreg Nostradamusig mindenkit elővettek már, az önjelölt mesterek és szekták, vallási szervezetek pedig virágkorukat élik. Nagy üzlet van manapság ebben. Írok néhány példát, mivel is találkoztam eddig, persze szabad alkotói és írói vénám is kicsit belevittem e hirdetések megalkotásába. Tovább »

Az voltam, aki vagyok

Olvasom a jobbnál jobb írásokat az Elengedésről, és egyebekről. Hálás is vagyok érte, hogy vannak olyanok, akik képesek ezeket a fogalmakat ilyen precízen szavakba önteni, és megosztani velünk, ezzel segítve elhatározásainkat. Tovább »

Híd önmagunk és a között a személy között, akik lenni szeretnénk

Reggel óta érzem a boldog, felemelő, és átadni vágyó érzést magamban. Tudom, lehet te most rálegyintesz, kedves olvasó, hogy már megint egy lelkes írás, aztán nesze semmi, fogd meg jól! következik.
Ám abban biztos vagyok, hogy ez többet ad, mint azt remélni merészeled is, de ebben a pillanatban az idő az, ami miatt mégiscsak ennyi lesz.
Ime: Ki vagyok? És ki vagy te, kedves, akit megérint ez a blog téma? Vajon az vagy, aki lenni szeretnél? És ha nem, miért nem, és keresed a választ ezekre? Tovább »