vizsga

Most múlik pontosan

Döbbenetes, hányan dúdolják mostanában ezt a dalt, hogy mennyire népszerű az emberek körében, mindannak ellenére, hogy nem egy tucc-tucc muzsika. :) Gyönyörű a népdalos verzió is, akárcsak a Quimby-é. Mert én is így érzem, most múlik pontosan... végre :) ...és ha gondolod, gondold végig a dal szövegét, mert minden szava igaz szerintem. Tovább »

Vizsgafrász?? No para!!

vizsgaMostanában mivel a vizsgaidőszak kellős közepén, (lassan már a végén) járunk, sok bejegyzést olvasok arról, hogy „Segítsetek, hogyan vonzzak be jó tételt?!” Vagy, „ Nagyon félek, hogy nem sikerül!”, stb. stb. Nos, mivel néhány nappal ezelőtt én is pontosan ebben a cipőben jártam, gondoltam, megosztom Veletek sikeres vizsgám történetét! :)

Tehát, a sztori ott kezdődik, hogy a 110 tételt kellett volna megtanulnom. Bár volt rá egy hónapom, de akkor, amikor az ember lányának 3-4 helyen kell helytállnia, no, akkor a tanulás az, ami a legutolsó helyre kerül. Tovább »

Ballagás, írásbeli, és valami más is!

Eljött ez a nap is.
Május elseje, nálunk idén a fiam ballagásának a napja.
Előzőleg sokat aggódtam, hogy miként is fog ez lezajlani. A lányom volt a főszervező.
A menetrend teljesen a szokásos rohanás, bevásárlás, fodrász, tankolás...stb
A ballagás reggelén még a virág, torta, persze titokban, mert mindig kell, hogy legyen meglepetés is. Tovább »

Tanácsotokat kérném

Sziasztok, Tovább »

Egy sikeres vizsga és sikeres teremtések leírása. Vonzással és agykontrollal - Egyre jobban!

Mostanában én már csak így válaszolok, ha kérdezik, hogy vagyok: "Egyre jobban! Vonzással és agykontrollal." :-) Tovább »

Gyerekek, ezt el kell mesélnem, a vizsgám bevonzása

Hát, ezt a mai bevonzásomat el kell, hogy meséljem nektek.
Tudjátok, vizsgaidőszak kellős közepén járok. Mára elő is volt irányozva az emberi erőforrás menedzsment című vizsga, amely a nesze semmi fogdd meg jól típusú tantárgyak közé tartozik. Sem időm, sem kedvem nem volt hozzá. Tovább »