megvalosulás

Rezgések Világa - az Univerzum törvényei

Ez egy igazán boldog nap!!!Még megírni is felemelő volt,majd megint elolvasni is:)

125. NAP

Álmok és vágyak

Közhely, de ha nem tudod, miben higgy, higgy a szívedben!
Az mindig megsúgja az álmaidat! Figyelj rá csendben és tudni fogod, hogy mit is szeretnél igazán!
És ha már a szívedre figyelsz, azt is meg tudod mondani pontosan, hogy hány olyan "álmot" vittél keresztül erőszakosan az Életedben, ami, mire megvalósult már nem is volt fontos?
Ezért nagyon kell, hogy pontosan meghatározd álmaidat, és ha nehézségekbe ütközöl, ne azért menj tovább, mert "csakazértis", hanem azért, mert még mindig akarod! Tovább »

BRIAN TRACY:ÖNERŐBŐL MILLIOMOS

Sziasztok! Tovább »

Engedés, elengedés, megengedés

engedésÉszrevételeim szerint, ez az, ami a legnehezebben megy a legtöbb embernek. Szerintem ez gátolja meg a legtöbb vágy teljesülését. Kapcsolatban van a negatív gondolatokkal és a félelmekkel. Ez a kettő alakítja ki az érzelmi blokkokat, a gátakat, akadályokat. Egyszerű amit tennünk kell. Engedni kell. Ha engedünk, de mégsem megy a folyamat, akkor pedig tisztítás szükséges. Amikor tiszta az út és sikeres az engedés, akkor valósul meg a vágy, akkor teljesül be a kívánt cél, a fizikai síkon. Ennyi az egész. De hogy pontosan miről is kezdtem el írni, a könnyebb megértés érdekében, kifejtem. Tovább »

''Minden nagy változást káosz előz meg'' így lépkedem tovább álmaim

útján az út néha göröngyös de minden göröngynek célja van:)

A vezércikkem ismét kitöröltem mert már nem úgy gondolom hála Alf és mások írásának mint ezelőtt pár hete így hamarosan újra írom a vezércikkem talán már holnap :)