A szeretet mindent megold.....

sos

Sziasztok
32-éves háromgyermek apja vagyok,Hevesmegyében élünk.Kérlek titeket,hogy segitsetek nekem.Münkanélküli tele adossággal,ebből akarok kiszabadulni,csak egy jó munkahely kellene.Eddig csak falakba ütköztem.Mit kellene tennem ahhoz,hogy ne a negativ dolgok történyenek velem,én az ellenkezőjét akarom!!!!!!Aki tud kérem segitsen

Szülinapom

Ma lettem 29 éves. Nem mondanám, hogy boldog volt a mai napom, mindenesetre hálás vagyok azért, hogy Anyukámmal lehettem egész nap. Tovább »

" F lúgos hammázás "

mmmmmóóóóst " bosszúból " FÍÍÍNOM VVVVÉRES hurkát kívánok , gyenge toka-szalonnával - fejhóssal ! Dagadóval , és jóóó fokhagymás abált szalonnával . Rá iszom 2 dl olvasztott kolbász ZSÍRT ! .........óh IMÁDOM ! - jó a " kakilómnak " - ééés nagyon
+++++++++++++++++++++++ leszek tőle . Tovább »

Segítséget kérek egy társunknak!!!

segítség, virágEgy társunkkal két hete, vagy több is, nem tudtunk többen kapcsolatot teremteni. Ma sikerült elérnem telefonon végre-eddig minden negatív gondolatomat visszájára tudtam fordítani, de már nagyon eluralkodott rajtam azaggodalom.
Kiderült, hogy kb. azóta kórházban van, és miközben megmenteni akarták, Ő távozott, napok múltán le akarták kapcsolni a gépeket róla, mert feladták a reményt. Az utolsó pillanatban jött vissza!!!
Több részletet nem szeretnék most írni, csupán annyit kért, hogy küldjünk Neki energiát a külön kis csapatunkkal, de én benneteket is kérlek, hogy tegyétek meg velünk egy időben ma is és holnap is 21 órakor.
Tudom, hogy Ő azt szeretné, amit Tovább »

A szeretet mindent megold....

Egy asszony kijött a házból és három hosszú fehérszakállas öregembert látott üldögélni az udvaron.
Nem ismerte őket. Igy szólt : Nem hinném,hogy ismernélek benneteket, de éhesnek látszatok.Gyeretek
be és egyetek valamit. A ház ura itthon van? -kérdezték...
- Nem nincs itthon! Akkor nem mehetünk be,felelték. Tovább »