paródia

Szavazási lehetőségek

„A jelöltre szavazni a jelölt neve alatti, feletti vagy melletti körbe tollal írt két, egymást metsző vonallal lehet” – a választási eljárásról szóló, 1997. évi C. törvény [1] 69. paragrafusa szerint. Arról azonban nem rendelkezik a törvény, hogy annak két vonalnak milyennek is kell lennie pontosan. Tovább »

Címkék:

Valláskritikai viccsokor

viccekFelrobbant a szalámigyár. A szalámik röpködnek egész fel a felhőkig. Az egyik szalámit elkapja egy kis angyal aki egy felhőn heverészett. Nézegeti mi lehet az, de nem tudja. Átkúszik egy másik felhőre egy másik kis angyalhoz. Azonban ketten sem tudnak rájönni mi lehet ez. Végül úgy határoznak, hogy megkérdezik Máriát. Mária nézegeti egy ideig, végül azt mondja:
- Hát ha nem lenne a végén ez a csomó azt mondanám, hogy ez a szentlélek. Tovább »

Ökumené Kavarós Csobánka és az Antikrisztus - A skizofrénia metamorfózisa

Ökume Józsefné elégedetten nézett szét a Sixtysixth Sixtusról elnevezett csarnokban összegyűlt harmincezres tömegen. Az örömittas nép mosolyogva tapsolt, sokan integettek, egymást ölelve puszikákat leheltek szellemi vezetőjük irányába, többen annyira kacagtak, hogy szemükből örömkönnyek potyogtak. Tovább »

Kandalló előke helyett...

Ez egy általam átírt és stilizált állatvicc. A felsőfokú tanulmányaim alatt, nálunk szállóige volt az utolsó mondata. Jöjjön a tanmese:

A vadász medvét szeretne lőni trófeának, hogy bőrével díszíthesse lakását, ezért bemegy az erdőbe a medve barlangjához és várja a medvét. Tovább »

Gépkocsit bevonzó imák

Toyota Land Cruisert bevonzó ima: Egyetlen Uram és Istenem áldlak téged lankadatlan, a nap 24 órájában, minden nap imába foglalom neved, tántoríthatatlan az én hitem. Már gyermekként elköteleztem magam melletted, neved muzsika fülemnek, soha, de soha semmi el nem tántoríthat tőled. Nagyon kérlek Uram nézd esendő voltomat, kiszolgáltatott helyzetemet. Tovább »

Best of fikázások IGe-ről. Azaz rólam.

-IGe:az újat alkotni képes "őrült" (kevesek képesek rá)- Ezt ma kaptam és innét jutott eszembe, hogy talán a thesecret.hu olvasóit is érdekelheti ez sajátos műfaj. Különböző vitafórumokon jellemzően Iván Gáborként, de számos más nicknévvel is mára már kb. 100.000 hozzászólásnál is többet írhattam, úgy 9-10 év alatt. Tovább »

Mi mind egyéniségek vagyunk!

brian élete- Hadd lássuk a Messiást! Hadd lássuk a Messiást! - hallatszott be a kórus.
A zord anya az ablaknál termett, és öklét rázta feléjük.
- Na ide hallgassatok! Õ nem a Messiás, hanem egy nagyon haszontalan fiú! És most tűnés innen!
- Ki vagy te? - kérdezte egyszerre az egész város, és a szomszéd falu. Tovább »

Alapíts Te is Vallást, Egyházat!

Javasolt vallás, egyház alapítási ötletek, mert vallást alapítani jó és mindenkinek joga van hozzá. Voltaire: "A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával." Avagy lehet szavazni, hogy kinek, melyik tetszik a legjobban. Sőt új javaslatokat is szívesen látok.

0. Hiszek A Napfaló Kockás Krokodilban Egyház - Moldova György alapötlete Tovább »

Buksisimogatás jobb, mint az ölelés? -átírat

Napi gondjainkba süppedve az utcán reflexszerűen lépünk fel a buszra, vagy toljuk a bevásárlókocsit. Egyszer csak odalép valaki hozzánk, és kedvesen felajánlja: megsimogatja a buksinkat.

BUKSISIMOGATÁS GYÓGYÁSZAT

Buksisimogató gyásznak és gyógyítandónak ugyanaz képesít: ha VAGY.

Vagyis, avagy: a buksi simogatása kölcsönös gyógyfolyamat. Tovább »

Ritocska őrülete

jedi yodaNa vegyük szépen sorra mindet! Egy kis fórumos egyveleg.

Véletlenek márpedig vannak. Ahogy angyalok is. Meg jedik. Meg indigók. Meg orkok. Meg vámpírok. Trollok... Harry Potter... Meg helikopter... Meg húsvéti nyúl... Meg a télapó.
Vagyok én is. Véletlenül pont itt és pont most, de véletlenül sem szándékosan, csakis véletlenül... Tovább »

Parvak koan

A világon semmi sincs amit érdemes túl komolyan venni. Ez alól a koanok sem kivételek.

Egyszer a legifjabb tanítvány a Mester elé állt.

- Mester! Van értelme a koanoknak, vagy csak parasztvakítás az egész?

A Mester felvett egy száraz tehénlepényt és meggyújtotta, majd elkezdte beszívni a füstjét.
Köhögött amire a tanítvány fingott egyet. Tovább »

Címkék:

Nevedben a sorsod - Kutyusnevek

a kutyafáját!A tacsi-te ősi tanításai szerint ebeknek nevükben a sorsuk. A szánhuztika és a tarcsont kártyáinak segítségével megláthatjuk milyen kamrát rejt a nevük. Sőt az IQ-jukat is kiszámíthatjuk. A cikkem a virtuson született és egy olyan szerző ihlette, aki egymás után jelentette meg a "nevedben a sorsod" családnevek 1-2-3-4-5..., férfinevek 1-2-3-4-5..., női nevek 1-2-3-4-5... bugyuta és giccses sorozatait. Az ilyen fokú butaság ellen emeltem fel a klaviatúrámat. Eredetiben, Tovább »

P-DOX szólásmondás és bölcsesség gyűjtemény

Azaz, Istenem ments meg önmagadtól! A P-DOX vallásra jellemző a koanokhoz hasonló önellentmondó példákkal való tanítás. Ezen gyűjtemény, amely egy jelentős része azért saját kútfőmből származik ízelítőt ad ebből. Jó szórakozást, illetve szórakozva való elgondolkozást.

0. P-DOX; Tovább »

Szálló'IGe'-k

Az interneten már régóta keringenek ezek a gondolataim, amelyeket Woody Allennek ajánlok, vele kapcsolatos szimpátiám jeléül. Sok benne a butaság!- egyesek szerint, amelyre ez a válaszom: Csak igyekszem butaságok írásában utolérni például zsidó-keresztény a Bibliát. Meg egyébként is mindenkinek más és más az okosság és a butaság. Tovább »

Csókolja meg Hank fenekét 292 millió forintért

1.Csókold meg Hank fenekét és ő ad 1 millió eurót, ha a várost elhagyod.
2.Alkoholt mértékkel igyál.
3.Verd ki az emberekből a lelket, ha nem olyanok, mint te.
4. Étkezz rendesen.
5. Hank saját maga diktálta ezt a levelet.
6. A hold zöld sajtból van.
7. Minden, amit Hank mond, igaz.
8. Mosd meg a kezed, mielőtt kimész a fürdőszobából.
9. Ne igyál alkoholt. Tovább »