közösség

Új spirituális közösségi oldal indul

Pár hete találtam rájuk, azóta segítek nekik a megvalósításban.

"Mi a spiritan.hu?
1. Közösségi oldal spirituális és ezoterikus embereknek
2. Csak tagok láthatják a tartalmakat és tagokat, éppen úgy, mint a Facebookon
3. Ingyenes oldal, ahol a tagság feltétele a meghívás
4. Események, képgalériák, saját adatlap, csoportok, hangulatjelek...
Mi nem a spiritan.hu? Tovább »

Márciusban Újpesten útjára indítjuk Egészség Közösségünket:

Márciusban Újpesten útjára indítjuk Egészség Közösségünket:
Aranyosi Éva: Tovább »

Lecke a vadludaktól

Gondolkoztál már azon, hogy miért repülnek V alakban a vadludak? Amikor egy-egy madár suhint egyet a szárnyával, felhajtóerőt képez az őt követő madár számára. Egy V alakban, az egész csapat legkevesebb 71 %-kal hosszabb utat tud megtenni, mintha az egyes madarak egyedül repülnének. Amikor egy lúd kiesik a V alakból, hirtelen úgy érzi, mintha mázsás súly húzná lefelé és gyorsan visszatér a csapathoz. Tovább »

Nem leszünk játékszerek!

Hadkötelezettséget Ellenzők Köre néven indul újra, az 1993-ban alakult, de 2004.11.13-n működését felfüggesztett polgárjogi szervezet, a Hadkötelezettséget Ellenzők Ligája. A 2012-én hatályba lépő új alkotmány és új honvédelmi törvény értelmében megszűnik a polgári szolgálat lehetősége és adott - igen tág - körülmények között megint életbe lép a kényszerített hadkötelezettség. Az új alkotmányba csak aktivistáink küzdelme miatt került be az utolsó pillanatban a fegyvermentes szolgálat lehetősége. Ezt eleve ki kívánták belőle hagyni. Tovább »

Ez is - az is

Június 21.
Ha a lényeket vonzónak és jelentőségteljesnek látjuk, ez csak örömöt hozhat, míg ha a hibáikat keressük, szellemi szegénység keletkezik. Akkor állandóan rossz társaságban leszünk, és nehéz lesz képességeinket kibontakoztatni.
Ole Nydahl Tovább »

Titok Találkozó

Sokan hallottunk, olvastunk a Titokról. Próbáljuk a Vonzást használni, alkalmazni.
Nem mindig sikerűl?
Nincs kitől gyakorlati tanácsot kérni?
Jó lenne beszélgetni valakivel?
Hol és mikor?
Kivel és hogyan?

Ezekben a kérdésekben szeretnék segíteni. Egy igazi segítő csoportot összehozni. Legyél részese az összejöveteleknek Te is. Hozd el a kérdéseidet, biztos találsz rá válaszokat. Tovább »

Egyén, közösség - egyedül, közösen?

A Szent Korona Tan volt a nemzeti alkotmányunk, 1944 március 18-ig, a német megszállásig. A Szent Korona Jog két alap jogra épült: 1. magánjog, 2. közösségi jog. Ha az adott kérdésben mindkettő szerint igazságot lehetett szolgáltatni, akkor minden esetben a közösségi jog volt az erősebb. Tovább »

Jó, hogy rátaláltam...

Szeretettel köszöntök mindenkit.

Én még nemrégen találtam erre az oldalra, és leginkább csak olvasgatom a cikkeiteket.
Nagyon tetszenek, és sokat lehet belőle tanulni.
Pár éve volt egy infarktusom, és azóta megváltoztattam az életem. Igyekszem a dolgaimat
pozitívan kezelni, megértően és barátságosan viselkedem az emberekkel. Tovább »

Szívesség közösség

Biztos sokan ismeritek már, de hátha van, aki még nem hallott róla: Joós István indította el két évvel ezelőtt a Szívesség Közösséget, ahol bárki önzetlenül adhat, és bárki kérhet, amikor arra van szüksége. A kezdeményezés célja, hogy a rászorulók kaphassanak, akinek feleslege van, az pedig önzetlenül adhasson.

"Mért csináljátok?" Tovább »

Tudatos Teremtés Klub Pécsett

Szép Napot!

Napjainkban egyre terjed az a nézet, hogy az életünk a saját teremtésünk.

Sokan próbálkoznak egyedül, keresik a válaszokat…
… olvasnak önfejlesztő, könyveket, látnak olyan filmeket, mint a Titok, a Mi a csudát tudunk a világról?, végeznek tanfolyamokat.
Van, akinek megy, van, akinek kevésbé.

Sokan, sokféleképpen indulunk most el. Tovább »

Várom a javaslataitokat!

Kedves Látogatók, Kedves Secretesek! Tovább »

Meghívó Mosoly Programra - Jobb velünk a világ koncert

Jobb velünk a világ koncertEgy újabb közös Mosoly Programra invitálunk benneteket, hogy ismét támogassunk Együtt egy csodálatos kezdeményezést!
2009. október 18-án vasárnap este 18-órai kezdettel a Nemadomfel együttes szervezésében megrendezésre kerül a Jobb velünk a világ jótékonysági koncert. Bátran mondhatom, hogy tavaly akik ott voltak, felejthetetlen élményben részesültek.

Gyertek, menjünk EGYÜTT most is, Tovább »

I. Csend és Kreativitás Nap

A szombati napot biztos, hogy egy életre megjegyezzük! Ez volt ugyanis az első "komoly" nyílt napunk, mely nem kis erőfeszítések és egy igen zűrzavaros időszak után végülis LÉTre jött, ráadásul minden várakozásunkat felülmúlóan sikerült! Tovább »

Csoportlélek

csoport, szerepekMinden közösségben, legyen az szervezett, vagy spontán szerveződött, kialakulnak szerepek. Gondolhatnánk, hogy a csoportot létrehívó alap gondolatiság (lelki-szellemi alapvetés, például a TITOK ismerete) meghatározza ezen szerepek kiosztódását, ám gyakorlati tapasztalatom szerint nem ez a fő momentum.

Előfordul, hogy a közösségben elfoglalt helyünk, eleve ránk ruház egyfajta alapállást. Úgymint a munkahelyi státuszunk, a sportkörben kivívott posztunk, egy baráti társaságban Tovább »