A hála

A hála

A hála nagy erő. A hála érzését fel kell kelteni szívedben, mert aki hálás, az örül. Életcél az öröm, szeretet elérése. Minél hálásabb vagy, annál inkább bőségben élsz. Adj hálát, hogy élsz, vannak szeretteid, meleg van, világítás van, stb. Aki hálás, az nagylelkű. Aki nagylelkű, az bőkezű minden szempontból (pénzügy, szeretet, stb.). Adj! És adj többet, mint amennyit kapsz. ~ (A hálapénz az más) Tovább »

Címkék:

Hála (2.)

Hálás vagyok a Napért, akit én "Arany Nap Anyácskának" hívok. Meggyőződésem, hogy élőlény, és nőnemű. Ő minden élet anyja. Nélküle nem létezne a Földön semmi. Csak ad és ad, és nem kér cserébe semmit. Tőle lehet megtanulni az önzetlen szeretetet, mert Ő maga a szeretet. Nagyon szeretem, amikor süt, átmelegít, és csak nagyon ritkán bújok el előle az árnyékba:-) Tovább »

Címkék:

Hála (1.)

Hálás vagyok a sok jóbarátért, akikkel együtt játszhattam, bulizhattam, táncolhattam, akik meghallgattak, biztattak és bátorítottak.
Hálás vagyok a sok játékért, különösen a piros pöttyös labdáért. Hálás vagyok a mesekönyvekért, és a csodálatos mesékért. Hálás vagyok a nagypapámnak, mert felolvasta őket.
Hálás vagyok az álmaimért, amelyek általában szépek. Tovább »

Címkék:

Egy segítő kéz

segítő kézNemrégóta ismerem a titkot. Sikeresen alkalmaztam kisebb nem fontosabb dolgokon próbálkoztam. Mint például 100Ft vagy hogy egy ilyen meg olyan autó menjen el mellettem vagy hasonló nem igazán hasznos dolgok. De ezek adták a biztonságot, tapasztalatot abban hogy később merjek nekiállni és hozzálátni a legnagyobb dologhoz. Az életem próbálom élni olyan módon ahogyan jól érzem magam benne. Van egy kis baj ami szerintem a legtöbb emberrel megtörténik.
2 hete elképzeltem hogy kapok ezer Ft-ot. Rá 3 napra kb. megkaptam. Tovább »

Címkék: