Rhonda Byrne

Az erő

az erőFriss hírek, információk a Titok háza tájáról: augusztus 17-én jelenik meg a Titok könyv folytatása, "Az erő" címmel, illetve egyelőre csak angolul: "The Power".

Több filmre rámondták már hogy Titok "második része"... Hallottam a Mi a csudát tudunk a világról c. filmről ezt, Az iránytű, A Titok Mögött, és még sorolhatnánk. Tény, hogy a könyv és film sikere miatt kettesével jelennek meg a hasonló témájú filmek és könyvek, de az is hogy Rhonda Byrne, aki a Titok filmet jegyzi, most ezzel, az Erő című könyvvel jelenik meg először a Titok óta. Reméljük hogy előbb-utóbb magyarul is beszerezhető lesz majd. Tovább »

Az érzelmek megdöbbentő ereje

érzelmek, titok"A leggyorsabb útja annak, hogy a gondolataid és érzelmeid mesterévé válj, a kihívásokkal teli szituációkban rejlik. Ha az életed elég simán, gördülékenyen halad, akkor nem nagyon van lehetőséged arra, hogy fejlődj, és erősítsd magadban a gondolatok és érzelmek irányításának képességeit. Megértheted, hogy a kihívások és a problémák, a legszebb lehetőségek is egyben!"

Rhonda Byrne (A Titok szerzője) Tovább »

Titok Morzsák

titokA következő gondolatok a Titok Napi tanításokból vannak, Rhonda Byrne-től. Saját fordításban, kicsit kiegészítve.

A legtöbb ember észre sem veszi, hogy mennyi szenvedélyt visz bele azokba a dolgokba, amit nem szeretne. Amikor arról beszél egy barátjának, hogy milyen szörnyű, balul elsült szituációba keveredett, pont abba fektet energiát, amit nem szeretne. Amikor bármilyen eseményre negatívan reagálunk, azzal hogy ezt nem akartam, ez Tovább »

A Titok

Rhoda ByrneEgy újabb fordítással jövök ma, ezt a Titok hírlevélben kaptam nemrég: "Bármilyen érzések is vannak benne most éppen, azzal vonzod a holnapot.
Az aggodalommal még több aggodalmat vonzol. Idegesség még több idegességet. A boldogtalanság még több boldogtalanságot vonz. Az elégedetlenség pedig még több elégedetlenséget. De ugyanígy: az öröm még több örömet vonz. A boldogság Tovább »

Légy boldog MOST, és minden meg fog változni!

határtalan boldogságAbban a pillanatban, amikor felfedeztem a Titkot, rájöttem hogy egész addigi életemet visszafelé éltem. Amikor jó dolgok történtek az életemben, boldog voltam. Amikor nehézségek merültek fel és minden rosszra fordult, stresszeltem és szenvedtem. Tudatlanságból egész addigi életemben rosszul használtam a vonzás törvényét. De mindez megváltozott, amint megismertem a Titkot!

Ahhoz, hogy a Titoknak, az Univerzum legerősebb törvényének megfelelően éljünk, először is Boldognak kell lennünk, és minden megváltozik! Ha úgy Tovább »