élet

Új Darnel Tréning - a 20. évi Jubileum!!!

Darnel tréning, jubileum, 20, boldogtalanságA Boldogtalanság szabályai - egy működő élet teremtésének titka
A lehető legjobb, amivel az Új Évedet indíthatod, hogy ez legyen az eddigi legjobb éved!

Természetes állapotunkban, mint emberi lények, boldogok vagyunk. A boldogtalanságunkért azonban keményen megdolgozunk. Kérlek ezt ne olvasd el vagy fennáll a veszély, hogy ezután mindent ilyen színben fogsz látni!

Az anyós vesz a vejének születésnapjára két nyakkendőt. Legközelebbi alkalommal a vej Tovább »

Fantasztikus játék

fantasztikus játékMicsoda komédia az élet!? Tegyük fel, hogy élsz a házadban, senkitől nem háborgatva, teszed, ami természetes számodra. Aztán egy nap, váratlanul egy rendőr jelenik meg az ajtódban, és azzal vádol, hogy rablást követtél el Calcuttában, ezen és ezen a napon. Tudod, hogy soha nem hagytad el szülővárosodat, arról nem is beszélve, hogy Calcuttába mentél volna, és erőszakos cselekményt és rablást követtél volna el, és ha a rendőr nyomozott volna egy kicsit, ő is könnyen meggyőződne róla, hogy te az igazat mondtad. Te ezt el akarod mondani neki, de a rendőr fellépése úgy megfélemlít, hogy képtelen vagy Tovább »

Álmomban...

Egyszer álmomban,felemelkedve... az Angyalok birodalmába mehettem.
Ragyogó fehérségben csodás hatalmas kapu... feltárult előttem,és én beléphettem.
Kísérőm mosolyogva nézte ámuló ábrázatomat.
Nagy sürgés-forgás,mint egy zsúfolt csomópont a városban. Hírvivők jöttek mentek... szerelem angyalkák lágy zenéket zengtek... Tovább »

Csenge333"Leveles ládája"

Gyere mesélj! Figyelek Rád, bármi is foglalkoztat.Itt fontos vagy...
"Életünkben az események időrendi sorrendben történnek, ám aszerint, amit számunkra jelentenek, maguk alakítják rangsorukat felismeréseink szakadatlan folyamatában./E.W./
"Minden bennünk magunkban kezdődik,akkor is,ha a figyelmünket külső erők hívják fel rá."/W.B./

Minden ember rendelkezik az élete megváltoztatásához szükséges erővel, a dolgok nem mindig olyanok, amilyennek látszanak

hazatérés, KryonÚgy gondolom minden ember életében eljön egy adott pillanat mikor meg szeretné változtatni életét. De miért is? Talán mert elérkezett az az időpont mikor magasabb rezgésszintre emelkedett és érzi, hogy valamin változtatni kell, de a nagy kérdés, hogyan változtassak? A régi rosszat el kell hagyni, helyette egy erősebb magasabb rezgésszámú újjal kell felváltani. A kérdés megint, hogy is csináljam? Aztán el kezd gondolkodni mit, hogyan, miképp, majd megszületnek a tervek és megpróbálja megvalósítani, ha van elég erő, kitartás és ismeret. Mindent meglehet valósítani, először akarni kell, majd beszerezni a megfelelő ismereteket hozzá. Tovább »

Az életedet Te irányítod

te irányítodNincs olyan nap, ami ne hozna valamilyen válzozást az életben. Ha nyitott szemmmel jársz, észreveszed az előtted nyíló ajtókat, s a te döntésed, hogy bezárod-e a régieket. A legtöbb ember ajtók közt él - tétován. Hordja a múltját, mint egy hasznavehetetlen kabátot. Tudja, hogy már nem melegít, régi, csúnya, kopott, foltos, színehagyott, s régóta nem is illik hozzá.
Azután áll egy kirakat előtt vágyakozva, nézve az újat, mégis tétova: áldoznia kell rá. Meg kell dolgoznia érte... s különben is, a régi még bírja egy darabig. Még le nem szakad róla. Tovább »

S.O.S.Teremtés és mások befolyásolásának elhatárolása

Sziasztok!

Ismét a segítségeteket szeretném kérni.
Nagyon sok blogot és fórumot lehet e tárgyban olvasni, ami mind nagyon hasznos, de nekem még mindig van egy alapvető kérdés a fejemben, ami nem tiszta.
Pozitív gondolkodás, the secret, tudatos teremtés, meditáció, vizualizáció, 17 másodpercnyi tiszta gondolat, rezgésszint emelés. Tovább »

Az életedet Te írod

írásAz életed célja az, amit hiszel. Küldetésedet te magad szabod ki, saját magadnak. Életed pedig az lesz, amivé teszed, és soha senkinek nem lesz joga ítélkezni feletted.

A saját tábládhoz tartozó palavessző a te kezedben van. Ha a múltban csupa ostobasággal írtad tele a tábládat, töröld le szépen. Törölj ki minden emléket, amely nem szolgálja jelengi életed. Légy hálás, azért, hogy idáig eljutottál, és kezdd újra! Tovább »

Gondolkodj, cselekedj, beszélj és tégy mindent pozitívan!

jótanácsMi az a jótanács az életben, ami minden nehéz helyzetben megállja a helyét? Nézd a pozitív oldalát, és vedd pozitív irányt!

Persze, nem minden helyzetben egyszerű megtalálni a pozitív utat. Amikor minden jól megy, sikeresek vagyunk és a dolgaink szinte maguktól haladnak, akkor könnyedén találunk rá a helyes útra, a helyes cselekedetekre. Akad azonban olyan helyzet az életben, amikor nagy kihívás meglátni valamiben a jót, és rátalálni a helyes irányra. Tovább »

Az élet kereke

élet kerekeAz emberi élet minden problémája: a szeretet és szabadság. Ez a két legfontosabb szó az emberi nyelvben. Nagyon könnyű választani közöttük: a szeretetet választani, és lemondani a szabadságról, de akkor mindig kísérteni fog a szabadság, és elfogja pusztítani a szeretetedet. Úgy tűnik majd, hogy a szeretet a szabadság ellen van.

- Hogyan hagyhatnád el a szabadságod? Tovább »

Van-e értelme? Vagy inkább élj a mának?

halász és menedzserA halász hazatér fatörzsből vályt csónakján és találkozik egy piackutató szakemberrel, aki ebben a fejlődő országban dolgozik. A piackutató megkérdezi a halásztól, hogy miért jött haza olyan korán. A halász azt feleli, hogy tovább is maradhatott volna, de elég halat fogott ahhoz, hogy gondoskodjon a családjáról.
- ...és egyébként mivel tölti a szabadidejét? - kérdezi a szakember. Tovább »

Lenni és túl-lenni

hattyúIstenem, de szép is ahogy a fák átöltözéséhez hasonlóan a szívünk is észrevétlenül ölthet más ruhát - akkor is, ha azt hisszük csak az az egy fakóvá koptatott, ideg- és széltépte, színtelen, emlékektől néhol illatozó néhol bűzlő rongyunk van, és nem is lesz soha már más; vagy legalábbis csak nagyon-nagyon sokára...
De szép, hogy mindig van Miért és Merre, és Mikor, sőt Kivel is, ha elhiszed; vagy ha nem, akkor is... De a legfontosabb az a Valaki, aki mindezeket átéli és aki egyben válasz a legfontosabb kérdésre, arra, hogy: Tovább »

Elkeseredve

Már egy jó ideje ismerem ezt az oldalt és amikor rátaláltam és felfedeztem a Titkot és a Vonzás Törvényét nagyon fel voltam dobva.Hihetelen lekesedés fogott el és minden energiámat belefektettem és sokat olvstam a témával kapcsolatban. Tovább »

Életem napos oldalára értem

napos oldalTúl sok terhet tett a vállamra az idei nyár. Mivel a promlémákat már tudom kezelni, megbírkoztam mindegyikkel. És közbe figyetem magam! Hogy mennyi, de mennyi változáson mentem keresztül, mióta elindultam az "úton". Köztetek lettem aki ma vagyok. És ehhez sokat kellett tanuljak... türelemmel.
A bánatot és a fájdalmat is, gondolatban pozitív irányba terelgettem. Voltak családi tragédiák és én voltam, aki erős voltam, hisz tudtam, éreztem ennek így kell történnie, és mindig környezetem (családom) erőt merített az én hitemből.
Aztán történt, amit Tovább »

Életemből egy pillanat...

életem, napsugarakMost egy olyan dologról írok, amit eddig még sohasem éltem át. Tudnotok kell, hogy hétvégén a találkozón én is ott voltam Eryéknél. Már mindenki fáradt és álmos volt az éj közepén. És egyszercsak, mint egy villanás, álltam... csendet kértem és eljött életemben a pillanat: ITT és MOST!!
Magam sem értem hogy mi történt, csak azt éreztem, hogy itt egy olyan szeretet körben vagyok, ahol teljesen megnyíhatok. Elmondtam, amit úgy éreztem, hogy egyedül képtelenség megoldani. Megnyíltam! Tovább »