ajánló

Az emlékek őre - Könyvkosár, filmkuckó

"– De most, hogy látom a színeket, legalábbis néha, arra gondoltam: mi lenne, ha piros meg sárga tárgyakat kínálhatnánk fel neki, és ő választhatna? Ha nem lenne ilyen egyformaság?

– Lehet, hogy rosszul választana.
– Hát igen. – Jonas elgondolkodott. Tovább »

Címkék:

Koncert ajánló

Ebben az írásban egy folyamatosan frissülő koncert ajánló van, amiben több ezer magyar zenekar koncertidőpontjai találhatók meg. És mindig épp amikor olvasod, akkor a legfrissebbek... hogy mi a Titka? :)

Na, nem lesz nehéz, elmesélem. Ez egy egyszerű kód, amit te is beilleszthetsz bárhová, fórumokra, saját weboldaladra, blogodba, és ott is mindig a friss koncertajánló lesz látható. Akár megyére vagy zenei stílusra is szűrhető. Érdekel? Tovább »

Legyen minden akadály egyben ugródeszka, neked is!

Mivel nagyon jó ismerősömről van szó, ráadásul ti is jól ismerhetitek, hiába számít hirdetésnek, amit most olvasol, valószínűleg egész más színezetet fog kapni a hír, hisz egy sikertörténetről számolhatok be megint. Ő az, aki a tavalyi Sikersztori pályázatunk fődíját elvitte történetével, ráadásul ezt épp a ti szavazataitokkal nyerte meg, most pedig tá-dááám, elkészült az első könyve, úgyhogy különös örömmel adok hírt róla itt a Secret oldalon is.

Példaértékű kitartásáról és nagyszerű gondolatairól már ti is meggyőződhettetek. Remélem sokan a nyomába léptek, és felépítitek a saját sikereteket a jó példán felbuzdulva. Tovább »

Tűzhangya

Már régebb óta gondolkodtam rajta hogy egy könyvajánlót írok és az egyik téma épp a Tűzhangya c. könyv volt, amire gondoltam. Mivel tegnap egy másik látogató is írt a könyvről, gondoltam ráerősítek én is. És álljon itt még rajtam kívül Fábry Sándor és Fa Nándor ajánlója is a Tűzhangyáról.

Az igaz történet két magyar fiatal kalandos útjáról szól, akik saját építésű hajójukban 51 nap alatt átevezték az Atlanti Óceánt, világrekordot állítva fel ezzel. De igazából nem is róluk, hanem a kitartásról, és a hit csodálatos erejéről. Tovább »

A ruhatárad vagy az elmédet frissíted fel? (ajánló)

„Ne attól félj, hogy az életed véget ér, hanem attól, hogy sosem fog elkezdődni!”
John Henry Newman

Itt a tavasz! Legtöbbünk szeretne megújulni kissé: van, aki a ruhatárát frissíti fel, van, aki az elméjét. Mivel itt vagy, gyanítom, te az utóbbi csoportba tartozol. Azért vagy itt, mert tudod: akkor léphetsz előre az úton, ha foglalkozol önmagaddal, saját magad megismerésével, hogy azután ne üres köröket fuss a TITOK alkalmazása során, hanem sikerrel a célodhoz érj.

Amiről most adunk hírt, pont ebben segít, ráadásul kedvezményt és ajándékot is kapsz hozzá. Tovább »

Programajánló

Kedves Secretesek! Tovább »

Ingyen ölelés alkalmak

Emlékeztetni szeretnék mindenkit, hogy ingyen ölelés akciókat bárki szervezhet, a rendőrségen sem kell bejelenteni, csak egy nagyobb kartontábla, és vastag filctoll kérdése az egész :D

Eddig ebben a fórumban még nem hirdettem, de az országos ölelésnapokon mindig megszerveztem a miskolci alkalmat :). Tovább »