különleges

Saját különlegességem

A Szabályos világ és Saját különlegességem

Szóval a legnagyobb gondom mindig is az volt, hogy láttam, hogyan működik ez a világ. Ide születtem most, és ezeket a szabályokat meg kellett tanulnom. A társadalmi élet szabályait, a nemek közti szabályokat, a fizikai törvényszerűségeket, erkölcsöt, vagy épp a pénzszerzés szabályait. Mert ez a világ úgy működik, ahogyan megtanultam. Efelől nincsenek kétségeim. Amit viszont mindig is éreztem, hogy lehet ez másképpen is. Rájöttem arra is, hogy a jövőmet viszont már én magam teremthetem meg. Tovább »

Különleges vagy!

különlegesMivel eleve különleges vagy, semmi szükség arra, hogy különleges akarj lenni. Te különleges és egyedi vagy - Isten ennél kevesebbel nem érte volna be, amikor megteremtett.
Mindenki egyedi, tökéletesen egyedi. Soha nem létezett még olyan ember a földön, mint te, és soha nem is lesz ilyen még egyszer. Isten most először és utoljára teremtett olyasvalakit, mint te, tehát semmi szükség arra, hogy különleges akarj lenni. Már eleve az vagy. Ha különlegessé próbálsz válni, azzal pont a különlegességet veszíted el, hiszen magával a próbálkozással azt feltételezed, hogy nem vagy az. Pont ezzel válsz közönségessé, átlagossá. Tovább »

Egy különleges program

gyógyító meditációAz ÉletKözpontban e hét csütörtökön 18:00 órai kezdettel egy különleges program lesz, melyet szeretnék nektek is ajánlani. Van egy látó, gyógyító ember az ÉletKözpontban dolgozók között, akit Szlávik Tibor - Látinak hívnak. Amellett, hogy Ő ott pénteki napokon személyes konzultációt tart, különböző testi és lelki eredetű problémák megoldásával segít, meditációkat is tart kérésre. Ezek úgy zajlanak, hogy a meditációt követően Láti pár percben mindenkinek mond egy-két mondatot az aktuális Tovább »

Meditációs koncert Bagdi Bellával-Soma Mamagésával

május 16-án nagyon jó lesz a meditációs koncert. Este 7-től kezdődik.

Címkék: