hiba

Hibaüzenetek

Nálatok is megjelenik egy nagy piros hibaüzenet minden oldalon?

Ilyesmikkel: "warning: realpath(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/var/www:/usr/local/share/pear:/usr/local/www) in /var/www/virtualhosts/thesecret.hu/includes/file.inc on line 200." Tovább »

Címkék:

Mit is jelent az igaz szerelem?

Két ember találkozik, ez azt jelenti: két világ találkozik. Ez nem egyszerű dolog - nagyon is bonyolult, a legbonyolultabb.

Minden ember egy más világ: két bonyolult, rejtélyes világ, hosszú múlttal és végtelen jövővel. Kezdetben csak a két felszín találkozik, de ha a kapcsolat elmélyül, akkor egyre szorosabb és intenzívebb lesz. A folyamatban a két központ érintkezik. És ha összeforrnak - akkor az szerelem. Ha csak a felületek érintik egymást - az ismeretség. Ha ismersz valakit, az még nem szerelem. Tovább »

Lebegés..........

Valami történik, ismét, bennem. Valami jó, de ugyanakkor nagyon furcsa dolog. Amitől megbántott, rossz kedvü és szomorú kellene legyek, egyszerüen nem tud meghatni, mert tudom, hogy aki bánt, az csak dühös, mert már nem vagyok az övé, haragszik, amit tettem vele. Teljesen megértem az érzéseit, hagyom, hogy rám zúdítsa őket, még részt is veszek a csatában, mert tudom, hogy aztán megnyugszik. Tovább »

Elkerülhetetlen találkozások

Az ok-okozat törvénye létezik. Mindenki megtapasztalja, nap mint nap, hogy a tetteinek, sőt a szavainak, de még a gondolatainak is van következménye. Mindennek van oka, minden döntésünk valahová vezet. Oda, ahová egy másik döntés nem vezetne, vagy nem ezen az úton vezetne. Több döntéssel is eljuthatunk ugyanoda, de a közben megtett út is számít.

Igaz az is, hogy annál jobb döntéseket hozunk, minél jobban ismerjük magunkat. Tovább »

Banánhéjak - Mi az, amitől egy nőt a hideg ráz egy kapcsolatban?

Mostanában sokat foglalkozom a férfi-nő kapcsolattal, házassággal, boldogsággal. Tovább »

Álmodozok, NA ÉS???????

Hogy is kezdjem? Szóval ma megint megkaptam a szokásos kritikát. Már hallottam néhányszor, anyámtól még nem. Azt mondta, hogy túl sokat álmodozom és nem a földön élek, pedig itt lenne az ideje. És ez miért gond? Nem értem. Álmok nélkül a puszta valóság sivárnak tünik számomra. Tovább »

eMeLeMHáeSZ

hibaszázalékEmlékszem, hogy a bankautomata előtt álltam, és legnagyobb meglepetésemre a gép egy halom ezresben adta ki az összeget. Aztán kiléptem az ajtón, és az első gondolatom az volt, hogy milyen jót hülyültünk a múltkor egy ügyfelemmel, mikor beleszagoltam a frissen nyomdaszagú húszezreseibe, és az milyen jó érzés volt, és még a tetejébe megrendelésem is lett aznap. Hát most jutott eszembe, hogy az automatás eset után pár órával jött is megrendelésem, sőt majdnem egy másik is. Csak hogy válogatós vagyok a teremtéseimet illetőleg, még azt is éreztem, hogy emez nem jön össze. Tovább »

Címkék:

Újraszavazás az élet

guillotineLétünk nagyobbik fele Istennél.

Lesz egy teljes nap, amikor is ő lesz... mi pedig nem leszünk, csak benne hallgatunk, bízd magad rá, hogy visszadhasson téged.

Az élet értelme hogy végül képesek legyünk meghalni? Tovább »

Én is félreteremtettem...

Olvastam itt egy érdekes blogbejegyzést. Nem tudom már ki írta, de a félreteremtésről volt szó benne.
Akkor, pár hete olvasva még nem igazán jött át a dolog lényege, hiszen gondoltam, én mindig tudom mire van szükségem. :)))
Jó rég írtam már ide, ennek egyik oka az, hogy a "teremtésem" beindult, mégpedig gőzerővel! Tovább »

Szivárgó cserépedény

Kínában egy vízhordozónak volt két nagy cserépedénye.
Annak a botnak egy-egy végén lógtak, amit a nyakában hordott.
Az egyik edényen volt egy repedés, míg a másik tökéletes volt és mindig egy teljes adag vizet szállított.
A pataktól a házig tartó hosszú séta végén a megrepedt edény már csak félig volt vízzel. Tovább »

Leállás

bug, hiba, számítógépKedves Látogatók! Szeretnék mindenkitől elnézést kérni az oldal elmúlt 32 órában történt leállásáért. A domain nevét pénteken átköltöztettem egy másik szolgáltatóhoz, mivel a korábbival több probléma volt és az ügyfélszolgálata képtelen volt kezelni ezeket. Az új tárhelyen az installálás közben azonban adódott némi probléma. Az adatok migrációja során az ékezetes karakterek átálltak más kódolásúra és az oldal teljesen olvashatatlan lett.
Emiatt nem tudtuk újraindítani pénteken, és egészen Tovább »

És mivan ha jön a másik??...

Hiábavalónak érzem magam kicsit.... Hisz akit megszereztem, megszerettem, újra másé lesz... Mert öt szereti, és ezt a lány tudja, aki most döbbent rá, hogy kit vesztett el.. Vagycsak épp féltékeny lenne??? Tovább »

Címkék: