dilemma

Az emberi dilemma

Még kisgyerek koromban, úgy hét-nyolcévesen, az egyik dolog, amit észrevettem a körülöttem levő felnőttekben, és amin elmélkedni kezdtem, az volt, hogy a felnőtt világ a szenvedésről, a fájdalomról és a konfliktusról szól. Annak ellenére, hogy egy viszonylag egészséges háztartásban, szerető szülőkkel és nővérekkel nőttem fel, és igazából csodás, boldog gyermekkorom volt, még így is sok fájdalmat láttam magam körül. Ahogy nézegettem a felnőttek világát, felmerült bennem: Hogy is van az, hogy az emberek konfliktusba keverednek? Tovább »

(Nem) Kellesz eléggé...

A véleményetek kérem, mostanában sokszor írom le a tapasztalataimat, és nem jutok dűlőre, mert egyet mond az agyam, mást a szívem. Sajnos ez a két szervem nincs összhangban szinte megállás nélkül harsogják a magukét, így nem könnyű okosnak lenni. Tovább »

Mi értelme az életnek? + dilemmák a vonzás törvényével kapcsolatban

Üdv!Meg tudná nekem mondani valaki,hogy mi értelme van ennek a redvás életnek? Mert itt vagyunk,megszülettünk,csak azt nem tudom,miért. Egyszer meghal az ember,így hát az élet vacak dolog. Minek megszületni,ha egyszer meghal mindenki? Én ezt logikátalnnak tartom. Nincs benne ésszerűség. Az élet tele van szenvedéssel. Tovább »