Teremtéseim

Álomlány

Nem tudom mikor kezdődött, csak azt tudom egyszer csak megjelent (bent a fejemben). Leült velem szemben és csak néztük egy mást. Mondanom sem kell ,hogy nagyon szép lány. Huszú szőke haj, nagy barna szempár melyből melegség sugárzott(az esetem:) ) Kis nyári ruha volt rajta. Tovább »

Címkék:

Egy kezdő teremtő

egy kezdő teremtőAz áprilisi nap sugaraiban fürödve hallgatta a csendet. Élvezte a tavaszi szellő lágyan kószáló érintését. Arcát a szétáradó sugarak felé fordítva ücsörgött a parton.
Minden porcikáját átjárta a szépség. Mélyeket lélegezve próbált nem gondolni semmire. Futó gondolatait hamar tovahessentette, hogy helyet adjon a felé áramló és befogadásra váró gyönyörűségnek, amit szavakkal leírni nem is lehetett.
Egyszerűen csak volt, létezett. Beleolvadt abba a csodába, ami körülvette. Részévé vált a teljességnek. Tovább »

kis csoda

Valóban történt egy kis csoda! Kimondtam a nevét és pár másodperc múlva ott állt! Igaz nem beszéltünk, de rám nézett mosolygott! Boldog vagyok! Minden kérésem valóra válik!

Címkék:

teremtéseim

Sziasztok!

Úgy gondoltam ide fogom leírni a titokkal kapcsolatos történéseket, eseményeket.
A minap csodálatos dolog történt velem. Tudom, hogy csak magamanak, a titok működéséba vetett hitemnek köszönhetem! Ez a siker nagy-nagy erőt adott nekem, hogy még inkább higgyek magamban! Tovább »

Címkék:

yessss

Biztos emlékeztek, a filmben volt az a rész amikor a feng shui tanácsadó elmagyarázta, hogy a hely ahol élünk, szintén belső világunk lenyomata. Tovább »

Teremtésem

Tegnap az egyik kolléga eszeveszetten vezetett. Kérdezem tőle: Szeretsz vezetni? Mondja: Igen. Mondom: Én meg élni...

Ma reggel Nyíregyházán karamboloztunk... A térdem megsérült. Komolyabb dolog nem történt. Bár az autókat jó drágák lesznek megjavítani.

Én féltem. Igaz tegnap. Ma karambol. Én okoztam?

:-)))))))))

Sziasztok!!

Megint egy picinyke,ám annál szebb,és értékesebb teremtésemet szeretném megosztani veletek!

Tegnap,Kedvesem gyermekeinek Miki-ünnepsége volt, Sanya munkahelyén.
Már az ajtóban várt bennünket néhány nagyon kedves krampusz,és a
kezünkbe nyomott két papírlapot.
Az egyiken a műsort kellett minősíteni( ami megjegyzem,szerintem "állati" aranyos volt) Tovább »