próba

Van-e rossz?

A rossznak vélt érzés azt mutatja, hogy valamin változtatnod kell, mert nem jó irányba haladsz. Ilyenkor az embernek a saját helytelen döntései és cselekedetei miatt el kell viselnie ezt az érzést és meg kell tapasztalnia eseteket, hogy többet lehetőleg ne kerüljön hasonló helyzetbe. Egyszerűen szólva, le kell rónia bűnét Isten színe előtt!!! Jelen világunkban felgyorsultak az események. Ha valami olyat teszünk amit nem kéne, hamar szembe jön velünk és így máris egyenlíteni lehet a „számlát”. Tovább »

Vizsgák

Amikor az ember elindul a tudatosodás folyamatában, és már úgy érzi, húúú, mennyire sokat fejlődött, rendszerint jönnek az életébe olyan helyzetek, amikor ki lehet próbálni azokat az erőket, amik felébredtek. Tovább »

Átállás (teszt üzemmódnak vége)

tesztFigyelem! Ma (azaz január 6-án) csak olyan írásokat, és bejegyzéseket tegyetek fel, ami esetleg törlődhet is. Ma éjszaka az oldal szoftverét frissítettem, emiatt előfordulhatnak rendellenességek. Ha bárkit ilyet tapasztal, kérem jelezze az admin kukac oldalcíme pont hu email címen, hogy tudjak róla. Ha nagyobb hiba van, akkor holnap visszaállunk a korábbi verzióra, így elveszhetnek a mai írások, úgyhogy ha valami nagyobb terjedelmű írást tesztek fel azt mentsétek le magatoknak is. Köszönöm és türelmeteket kérem a következő napokban, mert fejleszteni fogom az oldalt és így lehetnek kimaradások. De jó hír, hogy több új funkció is lesz! Szép napot mindenkinek! Tovább »

Címkék: