nyeremény

Nyeremény

A tegnapi naptól kezdve a facebookos oldalunkon feltett pár cikkeket aki megosztja és terjeszti ,azok között is akasha olvasást ,és ingyenes Karmaoldást végzünk .
A következőképpen kell ezt tenned: Oszd meg Írd oda Osztva hogy tudjam a neved.És ez még nem minden ,ajándékba kapsz tőlünk egy programozott ásványt.Ha emailban küldöd tovább írd meg a mi emailcímünkre. :)Szeretettel Gabi

Nem értem, hogy miért….

Amikor hallom emberektől, hogy mennyi mindent megteremtettek már az életükbe, milyen ügyesen kívántak és sokszor nem is kellett érte anyagi terheket vállalni, hiszen MEGNYERTÉK, akkor az gondolom, hogy IGEN, így kell csinálni. Tovább »

Van sikersztorid?

Mi volt az utolsó nagy sikerélményed? Milyen érzés volt átélni? Hogyan ünnepelted meg?

A thesecret.hu pályázatot hirdet, több százezer Ft értékű nyereményeket lehet megnyerni, legalább tizenöt történetet díjazunk. A beküldött sikersztorikra a látogatók szavazhatnak. Írd meg a történeted te is, és kerülj be a 2011-es sikerek évkönyvébe!

Kíváncsi vagy a részletekre? Olvass tovább, vagy nézd meg a főmenüben a nyereményjátékot. Tovább »

Nyerd meg az egyik 15 ezer forint értékű jegyet!

Ilyen alkalom is ritkán adódik, most 24 szerencsés is nyerhet belépőt az Első Milliárdom konferenciára. Ehhez mindössze egyetlen kérdésre kell válaszolni. Ha érdekel a konferencia, akkor ragyogó esélyed van arra, hogy részt vehess! A kérdést itt olvashatod:

A konferencián 4 magyar vállalkozó meséli el a titkát annak, hogyan kerültek fel a 100 leggazdagabb magyar listájára. Ha te is szeretnéd megvalósítani üzleti álmaidat, akkor ez a program neked szól. Bővebben: Tovább »

Aki mindent megnyert

A magyar agykontroll nagyatyjának egyik előadásán hallottam először azt a nevet, hogy Helene Hadsell. Egyébként még nem olvastam róla említést, nem hivatkoztak rá egyéb irodalmak. Domján László elmesélte róla, a hölgy arról híres, hogy életében mindent megnyert.
Bevallom, én akkor nem kezdtem el komolyan érdeklődni iránta. Valaki, aki mindent megnyert, még Domján doktor jópofa levitáció története ellenére sem keltette fel az érdeklődésem. De talán ismeritek hogy van ez. Vannak olyan dolgok, amik újra és újra szembejönnek. Innen hallod, ott látod és egyszer csak azt mondod: jó, utána nézek. Tovább »

Boldogság pénzért

lottónyereményMostanában elkeseredésünkben a lottónyereményben maradt egyetlen bizalmunk. Az minden gondot megoldana, és hú de jó volna ha, meg majd most mert csak egy számmal a mienk mellett volt az összes és ha bejön akkor... Ilyen gondolattal a fejemben mentem át apukámék lakásába virágokat locsolni. Persze körülnéztem és találtam egy könyvet: Lottón nyertem a címe. Egy hazánkban a második legnagyobb nyereményt elvivő és ezáltal milliárdossá vált férfi írta. Ezelőtt 8 éve nyerte a pénzt. Tovább »

Játssz el a gondolattal, hogy álmod teljesül!

nyereményNyerd meg álmod valóra válását! Hű, ez elég hülyén hangzik, de mit is takar? Egy 17500 Ft értékű, de igazából ennél jóval többet érő ajándékot nyerhetsz, ami a főnyeremény, de igazából már azzal is nyersz ha játszol. Vagyis mindenképp jól jársz.

Ma indult egy játék a Facebook oldalunkon, itt: ahová fel tudod írni az üzenőfalra azt az álmot, vágyat, amit 2010. évben a legjobban szeretnél! Mind tudjuk, hogy egy-egy vágyunk leírása már önmagában segíti a megvalósulását, mert fizikai formát ad egy gondolatnak. Bármi is legyen az, amire vágysz, most még nagyobb esélyed van hogy valóra váljon! Miért? Tovább »

nyereményjáték

Sziamindenki!:)

Valószínű nem újdonság a téma amit most feldobok. Tippeket és ötleteket szeretnék kérni Tőletek, mit kell tenni akkor, ha nyerni szeretnénk valamit, mindegy hogy az nagy vagy kicsi dolog. Mi a legmegfelelőbb technika ilyen helyzetben? Vajon elegendő-e nagyon vágyni rá?
Mi a véleményetek?

Kellemes napot! :)
..újonc..

Sikerült!

volvo xc60Sziasztok! Az én sikertörténetem következik. Már nagyon vártam, hogy a több futó projektem közül végre valamelyik sikerrel záruljon és megoszthassam veletek.
A vezetéssel valahogy fordítva voltam, mint a kortársaim. Az egyetemen pl. a komfort zóna megvilágításához a vezetést hozták hasonlatnak, hogy kezdetben nagyon nincs a komfort zónánkban, aztán ahogy ráérzünk, egyre jobban és jobban megy. A többiek lelkesen bólogattak, én viszont ekkor még csak elképzelni tudtam a helyzetet. Kicsit visszatartott a fővárosi vezetési stílus és Tovább »

Nyerj a Feminán Hölgyszalon VIP Klubkártyát!

Drága Teremtők:-)

Játékra invitállak benneteket!
Elindult ma egy játékom a Feminán:-)
Várlak benneteket szeretettel!

10 db Hölgyszalon VIP Klubkártyát lehet nyerni!
Egy lehetőség, annak aki nyitott erre!

Mosolyokat!
Csillagvirág


Nyerteeemmm!

nyerteemNaaaa, már megint mi törént velem!!! Ültem a kocsiban, hallgattam a rádiót! Egy menő szórakozóhelyen buli van ma este, és két VIP belépőt lehetett nyerni. Ez a lányom kedvenc helye, gondoltam, nyerek neki jegyet. Megírtam sms-ben, amit kell. Utána sorsoláson estek át a beküldők, aztán telefonhívás, aztán be kell mondani a rádió nevét köszönés nélkül (ha azt mondod, halllló, buktad a nyereményt), aztán még válaszolni kell egy kérdésre helyesen, és utána jön a nyeremény. Elküldtem az sms-t, majd Tovább »

IGEN!Nyertem!

Nah hát ezt el sem hiszem! Az elmúlt hetekben folyamatosan nyerek és nyerek!:)
Utazáshoz kértem egy fél literes üdítőt a meleg miatt. Azt mondtam, mindegy milyet kapok. Aztán útközben vettem észre, hogy lehet vele nyerni. Egyből éreztem, hogy nyertem, és beküldtem az sms-kódot. Jött is rögtön a válasz sms: Gratulálunk Ön nyert! Tovább »

Nyertem!

Nemrég felhívtak egy cégtől, hogy egy kedves ismerősöm javaslatára bioptron fényterápiás kezelést nyertem, két személy részére, 3-3 alkalommal. Megörültem a hírnek!
Először is azért, mert éreztem, hogy a lábfájásomra ezek a kezelések nagyon jók lesznek.
Másodszor azért, mert rájöttem, hogy ezt én bevonzottam. Tovább »

Hatalmas nyeremény

pókerSziasztok! :) Ezúttal pókerről írok, de nem csak pókereseknek! Tanulságos pókerezést fejeztem be pár perccel ezelött. És a tanulság, nem csak a pókerről szól. Ez a tanulság, akár egy útravaló is lehet néhány ember számára. Legyen hasznos számotokra is! Írás közben derült ki számomra, hogy nem csak a friss tanulságot osztom meg veletek, hanem korábbiakat is. És ezek a tanulságok, az életről is szólnak.

Imádom a pókert! :) Sokféle fajtálya van, én No Limit Texas Holdemet játszom. Tovább »