visszahoditas

Visszahódítás

Egy tragédia kellős közepén vagyok, és nem tudom, mit tehetnék. Imádom a családom, a feleségem, a gyermekem, és most úgy tűnik szét fog esni az a csoda, amiben eddig éltem. Szeretném megmenteni, mert fontos nekem... Tovább »

Szerlemem visszahódítása

Sziasztok! Tovább »

hogyan tovább?segítsetek, nagyon nehéz!

átírtam a blogbejegyzésem.
jelent valamit az, hogy 2 ember állandó átalakulással ugyanazt érzi egymás iránt, csak máshogy kezelik a helyzetet?!

Visszavonzás 2010

Kedves Mindenki, aki valamiért (valószínűleg okkal) idekattintott!

A felhívásom ezennel lezárult, a blogbejegyzést azonban nem fogom törölni. Nagyon köszönöm mindazoknak, akik írtak. :) Tovább »

Egy új élet. :)

Újra itt vagyok, készen arra, hogy megosszam veletek az életem talán legnagyszerűbb élményét! Nem is olyan nagyon régen még azzal voltam elfoglalva, hogy visszavonzzam a régi kedvest. Mindeközben folyton jeleket kértem az Univerzumtól, hogy tényleg ezt kell-e tegyem (érdekes kettősség). Az iránymutatás egy olyan méretű lelki nyakonvágás képében érkezett, hogy majdnem belepusztultam. Tovább »

Visszahódítás

visszahódításEngedjétek meg, hogy örömömet és hálámat fejezzem ki azért, hogy létezik ez az oldal, ahol megoszthatom veletek az én sikertörténetem. Érzem, hogy az a feladatom most, hogy elmeséljem nektek, hogy is történt velem az, hogy sikerült bevonzanom a szerelmem újra, s remélem, ezzel segíthetek másokon. A cím az, hogy visszahódítás, de olyan értelemben vett hódításra nem volt szükség, csupán a gondolatok teremtő erejére.
17 éves voltam, amikor megismertem azt a férfit, akiről az első pillanatban tudtam, hogy a Tovább »