szín

Átlényegülés

Sikerült tudatosan átlényegülnöm. Amint lesz időm rá mesélem miként sikerült, de addig is fontos kérésem lenne hozzátok, van olyan nézés amikor ha nézzük a színeket a valódi színt tudjuk látni, mert a szemünk nem azt a színt látatja velünk amit valójában látunk. Tovább »

Szívlelek színnel

Szívlelek színnel, lélekkel, szeretettel...

Szivárványt láttam ma megbújni az ablakom előtt. Szép volt és szelíd. Álmomból ő ébresztett. *

"Mi a reményt kínáljuk... Gondoljon a szivárványra! Szép, de megfoghatatlan. A legáttetszőbb fátyol, egy égi ív. Ha egyszer átmehetnénk a szivárvány alatt, és megtudhatnánk, mi van mögötte... ki tudja, hátha a szivárvány a csillagok felé nyíló kapu? S mégis, mihelyt megközelítjük, a szivárvány szertefoszlik." (Arthur Herzog) Tovább »

Címkék:

Út

Mikor kibuggyan a gondolat,
olyan sebezhető, gyenge…
Indulna tétován,
feketén-fehéren, véznán.
Félszegen és árván,
utat keresne,
de még csak toporog,
még nem tudja merre…
Előtte homály és köd,
beláthatatlan táv,
még meg-meginog,
messze a valóság..
Majd egy enyhe fuvallattal
meglibben, és éledni kezd.
Nekilódul, egyszerre olyan mint a szélvész…
Nekiszalad a messzeségnek, Tovább »

Kő-terápia

drágakőA drágakő-terápia alapjai

Minden kő, hasonlóan a növényekhez, különböző frekvenciájú rezgéseket bocsát ki magából. Az emberi szervezet egyes szervei is sajátos frekvenciájú rezgéssel működnek, így a megfelelő szerveket a hasonló rezonanciájú kövekkel harmonizálhatjuk, gyógyíthatjuk. Olyan ez, mintha egy zenekarban a ritmuszavar miatt elcsúszott hangszert térítenénk vissza saját ütemébe, ami elengedhetetlen a harmonikus összhangzáshoz. A szervek egészséges rezonanciájának eltérését rossz közérzetként, betegségként éljük meg. A betegséget pedig okozhatja akár saját negatív gondolkodásunk, kellemetlen emlékképeink, energetikailag blokkolt környezetünk. Tovább »

Átszínezhető valóság

átszínezhető valóságEgy észrevehetetlen tévedésre hívnám fel a figyelmét mindenkinek.
A város amelyben élek... pontosabban azok a városok, amelyekben élek... majdnem mindig ugyanolyannak tűnnek. Nagyon gyakran látom őket egyre zordabbnak. De valamelyik nap elgondolkodtam. Történetesen ma és néhány héttel ezelőtt. Az embereket akiket látunk, nem is ismerjük. Ti belegondoltatok már abba hogy hány embert ismertek azok közül akikkel egy nap összenéztek, találkoztok, vagy csak elsétáltok egymás mellett? Én figyelgettem és úgy vettem észre hogy elenyésző százalékát. Hisz akkorák ezek a városok, elveszünk bennük.
Akkor mégis, miért van Tovább »