pozitív gondolkodás negatív hatása

Csak érezd jól magad...!

Tegnap és ma csak arra koncentráltam, hogy átéljem az igazi, mély belső örömet. Nem a felszínest, hanem az Igazit!!

Minden nap a reggeli teendőim közepette meghallgatom, a Gazdagság cd-t.101 pozitív állítással kezdődik, és utána jön a Gazdagság meditáció. Bár nem meditálok, de ennek ellenére megalapozza a napi jó hangulatomat!

Ez a kezdet! Tovább »

Amikor a jó rossz

A hétvégén nagyon jól éreztem magam az elengedés tanfolyamon. A társaság szenzációs volt, nem csak tanultunk, de bulinak sem volt utolsó. Az is kiderült, hogy a Pénz kurzust két hétvégében kell megtartanom, mert így nem értünk a dolog végére, és túlterhelődött mindenki.
Volt egy-két érdekes felismerés, amit eddig is láttam, de nem ennyire élesen. Amíg az emberek félelem, vagy rossz érzés üzemmódban működnek, addig legalább ki lehet őket mozdítani belőle őket és felbukkanhat mögüle a természetes pozitivitás. Tovább »

A pozitív gondolkodás negatív hatása

Az interneten találtam egy cikket a pozitív gondolkodás negatív hatásáról.Meg kell mondjam,igen érdekesnek találtam a cikket. Arról szól,hogy ha az ember állandóan pozitívan szemléli a doilgokat,az káros is lehet. Azaz jóból is megárt a sok. Még jó,hogy én nem gondolkodok olyan pozitívan:)