életvezetés

Meddig leszünk még búval…… magyarok?

Tele van az életünk hiedelmekkel, aztán minél többen, minél többet ragaszkodunk ezekhez, annál inkább tele lesz a hócipőnk az érzésekkel, amelyeket a hiedelmeink generálnak bennünk. Észrevetted?

Évről-évre számtalan vizsgálat folyik, hogy melyik országban legjobb élni, hol boldogok az emberek és hol kevésbé. Többek között az ENSZ is folytat ilyen vizsgálatokat, World Happiness Report 2013 jelentésük mindenki számára elérhető. Az első 10 ország fotóját itt is meg tudjuk nézni, amely cikkből az is kiderül, hogy mi magyarok jelenleg a 110. helyen vagyunk ebben a világ-rangsorban. Tovább »

Hegedüs Erika

Hegedüs ErikaHegedüs Erika – coach, életvezetési tréner

Weboldal: www.szabadvilag.hu Tovább »

Amnézia

AmnesiaNéha azt érzem, jót tenne az embereknek némi kihagyás. Egy kis emlékezetkiesés. Ha időnként teljesen eltűnne a fejükből egy-két dolog a múltból, egy-két körülmény a jelenből. És lehetőleg nem a szükséges, kellemes emlékek. Hanem azok, AMELYEKRE SEMMI SZÜKSÉGÜK.

Én néha csak nézem az embereket: a családomat, a barátaimat; váló-, szakítófélben lévő ismerősöket, hipochondereket, elveszett szerelmeseket, embereket az utcán, embereket a politikában, Tovább »