Joe Vitale A kulcs

A megbocsátás ereje

megbocsátás"Colin Tipping, a Radical Forgiveness (Maradéktalan megbocsátás, magyarul nem jelent meg) c. könyv szerzője így ír:
A hagyományos megbocsátás a "borítsunk fátylat a múltra" hozzáállás. És a maga módján ez is helyén való. Ám mivel úgy véljük, hogy valami rossz dolog történt, bármilyen erősen próbálunk is megbocsátani, továbbra is áldozatként gondolunk magunkra. A helyzet csak két ellentétes energia harcává bontakozhat ki: az ítélkezés szükséglete küzd a megbocsátás vágya ellen. Tovább »

Feloldási technikák

feloldási technikaA jó teremtéshez szükséges feloldani a nemkívánatos érzéseket, gondolatokat, melyek vágyunk megvalósulásának útjában állnak.
dr. Joe Vitale kulcs c. könyvében egyebek mellett 17 módszert is kínál, de én csak a kedvenceimet mutatom be ezen könyvből idézve:
"5. Sugározz szeretetet!
1. Hajtsd le a fejed és tedd a kezed a gyomrodra, vagy a mellkasodra, hogy könnyebben észleld az érzetet, melyet Tovább »

A vonzás törvénye

"A helyes szellemi beállítottságú embert semmi sem akadályozhatja meg céljai elérésében;a helytelen szellemi beállítottságú emberen viszont a világon semmi sem segíthet."
Thomas Jefferson Tovább »