csoki

Csokoládé

Ma van a Csoki Világnapja :)) Lássuk, mit tudunk róla!

*
"A kakaóbab (a belőle készített csokoládé) olyan ősi gyógyszer, amely recept nélkül kapható.

A mai Mexikó területén élő indiánok a „xocolatl” nevű italt az ott őshonos kakaóbabból készítették. (A kakaóbab rendszertani neve Theobroma cacao, a theobroma jelentése: „az istenek eledele.”) Az illatos, barna, tömény finomságot élvezeti cikknek és gyógyszernek egyaránt használták: fáradtságra és bélpanaszokra éppoly jó volt, mint amikor kitört valakin a köszvény. Tovább »

CSUPA Csokoládé

CSOKo(k)ládétorta

Éjszaka álmomban a magas férfinak azt mondtam, hogy a zene és a csokoládé olyan, mint a jó szex. Igen, az élet legnagyobb élvezeteit képesek nyújtani halandó testünknek, halhatatlan lelkünknek és szellemünknek. Mikor reggel az ágyamban felébredtem, a mondatok ott visszhangzottak a fejemben, végigjárták ellazult testemet. Tovább »

Címkék:

A nevetés gyógyít, ezt mindenki tudja és erről készült a műsor

Legális drogot termel a szervezetünk - Csak csajok - RTL Klub

Kattints az alábbi linkre és megnézheted:

Nézd meg és nevess velünk!

Üdv: Ervin
Hahota Jóga klubvezető

csoki

Egy igazán hatásos és egyszerű hangulatjavító megoldás.A rossz kedv ellenszere- egyél annyi csokit ami beléd fér és eközben minden kötelezettség nélkül , bátran játssz a gondolataiddal.Mint egykor gyermek korunkban .Milyen jó is volt az ,hogy nem voltak korlátai az álmainknak, vágyainknak.Igazán szívböl bele tudtuk élni magunkat és néha még az is előfordult, hogy mi m Tovább »

Címkék: