Kérdések és Válaszok

Megtalält Välasz

Evek ota välaszokat kerestem,hogy mi,miert törtenik,mi az ami mozgatja,elöre viszi a dolgokat,vagy eppenseggel megällitja azokat.Minden keppen egy magasabb szintü megertest akartam.Talältam termeszetesen rengeteg nezöpontot,a viläg meneteröl,magyaräztäk nekem,hogy:..."tudod ez azert van,mert....." Ezek a välaszok tulnyomo reszben älltalänossägok voltak,semmi konkret.Nem is igazän f Tovább »

Válaszolt-e már Neked a Mindenség?

Válaszolt-e már Neked a Mindenség?Nem tudom, mi volt az, ami arra indított Téged, hogy elindulj az Önismeret útján. Mert ha ezt most olvasod, akkor szinte teljesen bizonyos vagyok benne, hogy elindultál. Csakis ebben az esetben „sodródhatott” az utadba ez az írás.

De bármi is volt, ami elindított és bármikor is történt, talán nem tévedek azzal, ha azt állítom, hogy számtalan kérdés merült fel, és merül fel Benned most is, minden egyes pillanatban.

Kérdések, melyekre válaszokat keresel. Válaszokat, melyektől azt reméled, segítenek megérteni Önmagadat és közelebb visznek ahhoz a Lényhez, Aki valójában vagy. Tovább »