honlap

Rezgések Világa - az Univerzum törvényei

Sziasztok!

A mai bejegyzésben fény derül a egy napok óta kerülgetett "titokra".
Érdemes elolvasni, ahogy a többi napot is.

Fénnyel teli napot Kívánok mindenkinek! :)

*A kép a Kivezető út Mandaláját ábrázolja

Neked hogy tetszik? Kékben vagy bordóban?

Kedves Látogatók, kedves Secretfalva! Amikor ősszel az eredetileg bordó Secret oldal "bekékült", a megújult oldal kapcsán kapott szép dicséretek mellé sok hideget is kaptam (persze számíthattam volna rá, hisz kék lett az oldal), és akkor tettem egy ígéretet, hogy a dizájn kapcsán egy meglepetés készül. Az ötlet kézenfekvő volt: legyenek választható színek, hogy mindenkinek jó legyen! Most készültünk el vele...

Mától a "hivatalos" Secret szín újra az eredeti bordó, de mellette választhatóan az új kék szín is megmaradt, így mindenki eldöntheti, hogy milyen színben kívánja látni a Secret oldalt! Tovább »

Hogy tetszik az új thesecret.hu?

Mai nappal újabb fejlesztések készültek el, és külsőre is megváltozott a thesecret.hu!
Neked hogy tetszik az új honlap?

Sok új funkciót tudtok elérni, az elmúlt hetekben itt-ott ezek már feltűnhettek, de most lett véglegesítve minden. Többek között ezek változtak:

  • nagyobb méretű képet tölthettek fel magatokról, érdemes cserélni a régi kis méretű képeket :-)

Petinek

szia, látom nekiestél, légy üdvözölve a megszállott Secretesek honlapján. Ezek után remélem rájöttél, hogy ki vagyok :-)

Bejelentkezés

Most regisztráltam ide, a honlapomon elhelyeztem a linket, s úgy döntöttem, hogy akkor itt is jelen leszek egy kicsit. Engem is foglalkoztat a Titok, olyannyira, hogy a hatására olyan életváltást hajtottam végre, ami nem mindennapi. Azóta megjelent a második könyvem: Lena Belicosa: Isten nyilai között, avagy a Titok valóban működik címmel. Szeretettel köszöntök itt mindenkit. Tovább »

Honlap

Helló találtam egy honlapot amit gondolom közületek sokan ismernek de azért itt a címe,ahol az álmaitok valósággá váltásához egy kis segítséget is kaptok:

és az oldalon az ajándékok között nyomtatható csekket is találsz,amit ha kinyomtatsz, ráírhatod hogy mennyit szeretnél,vagy hála-lap,meg ilyesmik.

Honlap

Szia Admin!

Érdeklődöm, van-e lehetőség a korábbi saját blogjaimat törölni, és törölni a regisztrációmat?

Előre is köszönöm az információt!

Új honlapom van:))))juhhééééééé

Drága Teremtők!

Elkészült az új honlapom, kíváncsian várom a véleményeteket!
Regisztráljatok és irakozzatok fel a hírlevélre, ha van kedvetek!

Ölellek Benneteket: Csillagvirág