MoMoMo

Mosoly program - Múzeumok éjszakája :)

Drága Secretfalva Lakói :)
Szeretnénk egy újabb közös programot szervezni, hogy újra együtt lehessünk, örüljünk egymásnak, és szórakozzunk.
2010. június 19-én szombaton este 18-tól 21-én éjjel 02-ig Budapesten és vidéken több múzeum várja a kultúrára és kalandra vágyókat.
Csodás élmény, mikor a kivilágított városokban éjszaka megpezsdül az élet, és ismerősök, barátok közösen mennek egyik kiállításról a másikra. Tovább »

FVQ az egyéni felelősségvállalás mértéke

FVQ az egyéni felelősségvállalás quotiense, avagy az egyéni felelősségvállalás mértéke

Mennyire vagyok képes felelősséget vállalni saját életemért, embertársaimért, hazámért?

„Ha változást akarsz az életben, változtasd meg önmagad.”
(Bonaparte Napóleon)

Az FVQ célja a kollektív tudatosság, a magyarság rezgésszintjének emelése Tovább »

I. Mosoly Nap

I. Mosoly NapTe is sokszor látsz az utcán szembejönni, elgyötört, letört, szomorú arcokat? Esetleg önmagadat is rajta kapod időnként, amint éppen szomorkodsz, bánkódsz, vagy aggódsz? Te is gondolsz néha arra, hogy jó volna időnként kiszállni egy kicsit a napi, megszokott, rohanó körforgásból, és legalább néhány órácskát nem törődni semmi és senki mással, csakis önmagaddal, a lelkeddel, az érzéseiddel, az álmaiddal és a fejlődéseddel?
Most itt az alkalom! Gyere, és fejlődj, lazíts és érezd jól magad velünk Te is a Mosoly Napján, 2009. november 22-én, vasárnap 9-19 óra között az AranyHold Teaházban. Tovább »

Az óriás papírhajó

óriás papírhajóAmikor szerveztem a MoMoMo legutóbbi programját, ahogy szoktam, felírtam magamnak folyamatosan az elvégzendő feladatokat. Fókival elterveztünk mindent, mi hogy lesz és szépen haladt is a folyamat. Sikerült szponzort szerezni, igy a résztvevők sárga papirból hajtogathatták a kis papírhajójukat. Minden hivatalos helyről a megfelelő időben megkaptuk az engedélyt és a hozzájárulás. Volt még egy vágyam, amit nem pipáltam ki. Szerettem volna, ha a kis papírhajóknak lenne egy vezérhajója. Egy vezérhajó, amibe az országunknak szánt jókívánságokat helyezhetnénk, és ezt is útra indithatnánk. Ehhez kellett több nagy íves papír. Valahogy már nem volt arcom Tovább »

MoMoMo közgyűlés

Szeretettel várunk minden kedves MoMoMo tagot és leendő tagot :)
bővebben:

Címkék:

Meghívó MoMoMo közgyűlésre

momomoSzeretettel meghívjuk a Mosolyogj Mozgalom minden kedves tagját és azokat a társainkat, akik velünk együtt gondolkodnak és tesznek azért hogy jobbá váljon a világunk.

Időpont: 2009. október 11. vasárnap 15 óra

Helyszín:
Vörös Oroszlán Teaház – Budapest, Jókai tér 8. Tovább »

Papírhajó Móka

Papírhajó MókaEgy nagyszerű programra invitállak Benneteket, mely a Mosolyogj Mozgalom és a oldal kezdeményezésével évente megrendelésre kerülő esemény.
A továbbiakat ITT:
Szeretettel várunk Mindenkit :)

Papírhajó móka

Papirhajó Móka logóFóki: Ugye neked is vannak vágyaid, amik még nem teljesültek? Ezzel nem vagy egyedül. Ezennel szeretettel meghívunk egy nagy közös játékra, ahol te is vízre bocsáthatod az álmaidat, vágyaidat. Nem kell mást tenned, mint a helyszínre érve felírd a vágyaidat egy darab papírra, abból hajtogass egy papírhajót és bocsásd vízre. Ha pedig ezt sokan egyszerre tesszük, Tovább »

Ery buli 2009

További részletek:

Mosoly program - Múzeumok éjszakája

Budapesten és vidéken több múzeum várja a kultúrára és kalandra vágyókat. Használjátok ki ezt a fantasztikus kalandot és vegyetek részt a helyi kulturális életben.
Budapesten Mosoly programként együtt egy csapatban járjuk be a kincses helyeket.
Találkozó: Deák tér
Időpont: 18 óra

Mosoly program - Múzeumok éjszakája

Drága MINDENKI:)
Szeretnék egy újabb közös programot szervezni, hogy újra együtt lehessünk, örüljünk egymásnak, és szórakozzunk.
június 20-án szombaton este 18-tól 21-én éjjel 02-ig Budapesten és vidéken több múzeum várja a kultúrára és kalandra vágyókat.
Csodás élmény, mikor a kivilágított városokban éjszaka megpezsdül az élet, és ismerősök, barátok közösen mennek egyik kiállításról a másikra.
Szeretettel várlak Benneteket szombaton 18 órakor a Deák téren, ahonnan a rendezvényre biztosított buszokkal lehet végigjárni azokat a helyeket, amit majd közösen meg szeretnénk nézni. Tovább »

Békejel 2009

békejelDrága Teremtő Társaim, Drága MoMoMo Tagok :)

2008. március 19-23 között este több nagyvárosban is kisebb békejelet alakítanak ki.

Március 22-én (a boldogság napján :)))) 18 órakor pedig a Hősök Terén a nagy BÉKEJEL-et alakítjuk ki. Tavaly sokan vettünk részt és nagyon jól éreztük magunkat. Emlékezzetek a spontán ölelésakciónkra is:))) Tovább »

Danubius Pirítós-MoMoMo Ölelésnap

ölelés, titok, secret,Szeretettel értesítek minden Teremtő Társunkat, hogy a Danubius Pirítós által meghírdetett Országos Ölelésnapon részt veszünk.
Időpont: 2009. március 20. péntek 8-9 óra között
Két helyszín már biztos. Székesfehérváron és Debrecenben Denivel kimegyünk a térre ölelgetni az arra járó embereket.
Kérlek Benneteket, hogy Tovább »

A TheSecret.hu és a MoMoMo a Fúzió Rádióban vasránap 15-kor!

fúzió rádióHolnap, azaz vasárnap délután 3 és 5 óra között a Fúzió rádió (FM 93.5) "lélektől lélekig" című műsorának vendégei leszünk.

A holnapi műsor a Titokról, a vonzás törvényéről fog szólni, továbbá beszélgetünk a Mosolyogj Magyarország Mozgalomról is. Amikor legutóbb a Rádió Q-ban beszélgettünk ugyanerről, többen lemaradtatok az adásról, ezért most kitettem ide is. Remélem mindenki meg tudja hallgatni élőben, de ha mégsem, Tovább »

MoMoMo szülinapi taggyűlés

Szeretettel várunk Benneteket
2009. február 14-én (szombaton) 15 órakor
az
1 éves szülinapi taggyűlésre

Helyszín: Akasha Sors Reform Központ, Budán, a Mechwart ligetnél (4-es, 6-os villamos megállójától 2 percre).
A pontos cím: Budapest II., Szász Károly u. 2. 1. emelet 12/a (kapucsengő: 36)
a secret-szilveszteri buli helyszine

Napirendi pontok: Tovább »