szellemiség

KIS HAZÁNK ÖRÖME:

KIS HAZÁNK ÖRÖME: A LEENDŐ MAGYAR ELÉGTÉTEL

Napjainkban, amikor Emberlelkek milliói zúdulnak alá erkölcsi nullaként abból a hegymagasságból, ahová évmilliók alatt sikerült felkapaszkodniuk, (Hamvas Béla), immár nem titok, hogy a világban senkinek sem lenne kárára az Önismeret, s csak keveseknek okozna gondot az ősi magyar Kötelességrend. Tovább »

A falka Szelleme

Mivel panelos kutyatartó vagyok, gyakran forgok hasonló körökben. Mindennap minimum kétszer falkányi csóválóval sétálok így sok mindent volt és van alkalmam megfigyelni.
Minap érdekes dolog történt velem. A szokottnál több kutyával róttuk a kis futtatót. A hangulat is más volt. Nem rosszabb, csak más. Egyetlen pillanatra, mint amikor képesek vagyunk más szemszögből nézni a világot, értettem őket. Megértettem. Világossá vált az életük, kultúrájuk (mert az minden közösségnek van ugye) és a Szellem, amiben élnek. Talán, ha elég nyitottak vagyunk egy pillanatban és magával ragad, akkor ez az a megértés? Ahová nem kellenek szavak, ágálások csak egyszerűen érteni egymást? Eggyé lenni egy másik lénnyel? Tovább »

Címkék:

Reiki a szellemi fejlődés alapja

Hogyan függ össze szellemi fejlődésünk az energetikai rendszerünk éppségével....

Az arany hatása szervezetünkre (Diavetitős előadás)

Néhol, mindenki ízlését és szellemi képességeit is figyelembe véve, a blogban sejttani, sejt-biokémiai és sejt-biofizikai utalásokat is tettem.

Az alábbi linkre kattintva, a képernyő bal oldalán megjelent nyíl segítségével indítás után haladhat előre a vetítéssel.

http://docs.google.com/Present?docid=dhn2879z_... Tovább »