kisérlet

A pénz a fán terem?

Angolul van egy mondás, hogy a pénz nem a fán terem. Kicsit a sült galamb szájba repülésére hasonlító tartalommal. Néhányan feldíszítettek egy fát egydollárosokkal, mellékelve hozzájuk egy-egy kedves üzenetet. Aztán lefilmezték, hogy mi történik:

Elmentél már lehetőség mellett úgy, hogy rá sem néztél? Tovább »

A FÜZET és kísérlet

Pár napja csináltam egy füzetet amiben leírtam a 10+1 legfontosabb vágyamat és célomat. Az a tervem, hogy minden napra kerüljön majd valami bejegyzés ami majd előre visz.Vagy legalább 2-3 naponta. Tovább »

Második nap eredményei

Ígéretemhez hívem folytatom rövid beszámolómat a kísérletemről.
Apró dolgokban nyilvánul meg egyenlőre a kísérletem eredményessége.
Az már természetes, hogy mindig találok parkolóhelyet a lakásom előtt, bár ma tapasztaltam meg először, hogy mennyire fontos pontosan fogalmazni. Tovább »

Címkék:

Első nap eredményei

Azon kívül, hogy ma határozottan jobb kedvem volt, mint az elmúlt napokban bármikor, az első eredményt elkönyvelhettem.

Tájékozódási analfabétaként ma elhatároztam, hogy el fogok jutni valahova, amit csak nagyjából tudtam, hogy hol van és azt az utat is csak össz-vissz kétszer tettem meg az elmúlt két hónapban, örömmel tudatom mindenkivel, hogy sikerült. Tovább »

Érdekes kísérlet a titokkal

Tegnap este hirtelen felindulásból kikölcsönöztem a tékából a Titok filmet. :)
Hát minden esetre így sokkal kényelmesebb volt megnézni, mint a laptop-om előtt görnyedve, nagyítóval a kezemben. :) Tovább »

Kisérletek.. bizonyosodások

Sziasztok :)
Találtam egy nagyon érdekes videót.. egy kicsit/nagyon megdöbbentem, annyira, hogy magam is belekezdek ebbe kísérletbe.
Azt gondolom, vannak sikereim az életben, optimizmus, pozitív gondolkodás.. stb.. de valahol mélyen magamban van egy ici-pici szkepticizmus... sorssal, véletlennel bármivel kapcsolatban, amit rajtam kívül álló erőnek titulálok az életemben. Tovább »