oktatás

Oktatás?

"Mindenki egy zseni. De ha egy halat az alapján ítélsz meg, hogy milyenek a képességei a fára mászáshoz,
abban a hitben élheti le az egész életét, hogy hülye." - Albert Einstein

Ez egy összefoglaló, amelynek néhány gyöngyszeme már külön bejegyzésként is szerepelt.

Mindenki érzi, hogy nem működik jól az oktatási rend (sem...). Tovább »

Címkék:

Nevető Jóga klubfoglalkozás az Újpesti Gyermek és Ifjúsági Házban

Holnap este ismét nevető edzést tartunk Újpesten!

2011. októberber 21-én, pénteken 18 órakor tartjuk, a következő Hahota Jóga Klubfoglalkozásunkat az Újpesti Gyermek és Ifjúsági Ház II. emelet 217-es teremben (1042 Budapest, István út 17-19). A foglalkozás kb. 45-50 percet fog igénybe venni. A részvételi díj 1.000 Ft.

Amire szükséged lesz: Tovább »

Tanulni? Minek?

Ugyan, minek megtanulni írni, mikor ott van a billentyűzet, ahol csak pötyögni kell a szöveget? Úgy látom, nem csak nálunk vannak unatkozó, a világot mindenáron - akár unalmas időikben kitalált - hülye gondolatokkal is megváltani, formálni igyekvő okosok, hanem a tengeren túl is. Az egyetlen bajom ezzel az, hogy ahogyan begyűrűzött odaátról a Valentin-nap és a Helloween, úgy vélhetőleg ezen az őrült ötleten is el fog gondolkozni az oktatás reformjáért éppen felelős ember és mindenre elszánt team-je. Tovább »

Lesz ilyen iskola nálunk is? LESZ:)

Részlet az Oroszország Zengö Cédrusai III
A Szeretet Tere könyvből
Röviddel a tajgából való megérkezésem után újra Gelendzsik városába utaztam, ahol éppen olvasókonferenciára készülődtek. A Krasznodar megye Gelendzsiki járás képviselőjének a helyettese elvitt engem Michail Petrovics Scsetyinyin akadémikus erdei iskolájába. Tovább »