választás

Válassz egy arkangyalt, hogy megtudd, mit üzen Számodra!

Tudtad, hogy mindenki valamelyik arkangyal védelme alá tartozik?

Képzeld el, hogy tiszta kék égre nézel. Most lásd, ahogy a négy arkangyal megjelenik és mindegyik int feléd. Melyikük szólít meg Téged?
Válassz egy arkangyalt, aki leginkább megszólít Téged! Tovább »

Azt hiszed, Te választasz?

Hogy ne legyen kétséged afelől, hogy a választás szabadsága is csak egy illúzió!
Két elgondolkoztató videó (szintén az Anasztázia sorozatból).

Ezt a videót megnézve, azt gondolom, a zsenialitást el kell ismerni, amit a szereplő teremtett.
Át kell látni azonban ezen az illúzión is.

Rabszolgák régen és ma:
Tovább »

Melyik utat válasszam?

Kedves olvasók!
Szeretném ha segítenétek megválaszolni egy nehéz döntést és remélem ,hogy itt meg is találom ,mert fontos lenne.
Egy dolog napok-hetek óta nem hagy nyugodni és nem tudok ellene semmit tenni talán mert nem is akarok ezt én sem tudom. Tovább »

Eköteleződésünk jelentősége

A hétköznapok minden percében, az élet minden jelentségében mindig minden formában elkötelezzük magunkat, akár tudunk róla, akár nem.
Ha éppen eszem/dolgozom/pihenek, akkor a táplálék befogadásával/munkára koncentrálással/pihenésre hangolódással együtt áramlanak a gondolataim, érzéseim. Küldöm, fogadom és energiával áthatom a körülöttem levő teljes teret. Tovább »

Minden az enyém lehet

Néhány nappal ezelőtt történt, csak (hálistennek) nem volt időm leírni :)

Utánam nyúlt a régi munkahelyem. Nemcsak, hogy hívtak vissza, de valamiért bennem is felmerült újra, hogy talán mégiscsak... Újra sorba vettem, pro és kontra, az összes érvet és ellenérvet. A leginkább attól tűnt nehéznek a döntés, mert úgy éreztem - és minden logikus érv amellett szólt -, hogy választanom kell, hogy valamit elveszítek, mert mindkettő együtt nem mehet, viszont mindkét életnek megvannak az előnyei, amiről nem szívesen mondanék le. Tovább »

A Te választásod...

"Légy fény a sötétségben, és ne átkozd a sötétséget. Amit a legnagyobb megpróbáltatásod idején teszel, az lehet a legnagyobb diadalod."

Első lépés ahhoz, hogy bármin is változtass, tudni és elfogadni, hogy a Te választásod eredményeként olyan, amilyen. Nem könnyű a másik hibáztatása helyett önmagadba megtalálni a felelőst. Tovább »

Válj felnőtté! Teremts új világot! Nem unod még a függőséget, hogy Neked sem megy jobban, mint szüleidnek?

Ismereteim szerint az embernek két nagy feladata van az életben. Az egyik egy személyre szabott feladat, amely mindannyiunk sajátja. Ehhez jön még egy családi feladat is. Ez olyan dolog, probléma, amely, sok esetben generációkon át húzódik, öröklődik a család egyik tagjáról a másikra. Amolyan családi örökség. Mindaddig ismétlődik ez, amíg valaki meg nem oldja.

Mielőtt leszületünk, élettervet készítünk. Ez amolyan irányt mutató tervezet. Tartalmaz kötelező feladatokat és szabadon választottakat. A szabadon választottak megoldása halasztható egy másik életre, míg a kötelezőek mindenképpen megoldást kívánnak. Tovább »

Ki vagyok én a tükörben?

Utaztató tanfolyam indul a a hármas vágányról:)

Talán megvan a történet,amikor a katolikus plébános olvasva a megyei hírlapot (ahol a vezércikk is keresztrejtvény,ahogy Bödőcs Tibor mondaná:),nos épp a keresztrejtvényt böngészve felháborodva nyúl az A4-es lapért,és már írja is a levelet a szerkesztőségnek,ilyenformán:
Tisztelt szerkesztőség! Tovább »

Címkék:

Belső Hangok ...

Részletek a Belső Hangok ... oldaláról

Nincs rossz út csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

Beszélgetések Medi-vel, a Létezővel, Veled. Mert MindEGY. Mind EGY-ek vagyunk, akkor is ha nem emlékszel. Tovább »

Aranyosi Ervin: Párválasztás

Láttál gyümölcsöt fenn a fákon?
Alul éretlen, s elérhető.
Ahol nap éri, messzi ágon,
finomabbra és szebbre nő.
S ha körbenézel lenn a porban,
néhány ütődött, oly közel.
Ha ezért nyúlsz és szeded sorban
velük tán boldogabb leszel?
Érdemes-e a szépért mászni?
S elérni inkább a csodát,
mint földről rosszakat halászni,
s csalódni sok-sok éven át.
Megéri-e a fáradtságot, Tovább »

Választási Eredmények

VÁLASZTÁSI eredmények"Orbán Viktor szerint ma egy új országban ébredünk. Az időjárásból kiindulva ez Anglia." - olvastam reggel az egyik közösségi portálon. Nem szoktam politikával foglalkozni, és most sem akarok, de az országgyűlési választások elég ritka pillanat ahhoz, hogy úgy érezzem, néhány gondolatot szükséges ilyenkor áldozni annak, ami azért így vagy úgy befolyással van minden Magyarországon élő ember életére. Próbálhatjuk magunkat függetleníteni tőle, de teljesen nem lehet. Aki ebben az országban él, arra hatással van. Aki azt állítja hogy teljesen tudja magát függetleníteni a magyar politikától, az vagy téved, vagy pl. Angliában él. Tovább »

Választás

választásVasárnap választás van Hazánkban. Emberek milliói reménykednek önmagukon kívül keresve a megoldást. Kutatások szerint minden választás után fellendül a gazdaság. A hit és a remény emeli az emberek rezgésszintjét.
Ha elmész szavazni, és amikor behúzod az "x"-et valamelyik Neked szimpatikus emberre, akkor gondolj magadra, egy lapra, amelyen csak a Te neved van, és oda pedig rakjál egy pipát. Szavazz magadra! Tovább »

Válaszolt-e már Neked a Mindenség?

Válaszolt-e már Neked a Mindenség?Nem tudom, mi volt az, ami arra indított Téged, hogy elindulj az Önismeret útján. Mert ha ezt most olvasod, akkor szinte teljesen bizonyos vagyok benne, hogy elindultál. Csakis ebben az esetben „sodródhatott” az utadba ez az írás.

De bármi is volt, ami elindított és bármikor is történt, talán nem tévedek azzal, ha azt állítom, hogy számtalan kérdés merült fel, és merül fel Benned most is, minden egyes pillanatban.

Kérdések, melyekre válaszokat keresel. Válaszokat, melyektől azt reméled, segítenek megérteni Önmagadat és közelebb visznek ahhoz a Lényhez, Aki valójában vagy. Tovább »

Eltörölt párbeszéd

A "kissebbik rossz" nem létezik!

Az élet kérdez tőlünk, majd olyan alternatívákat mutat, amelyek közt nem szerepel a valódi válasz.
Az ember dönthet, hogy megjelöl e a felkínált jutalomért, egy választ, amelyről érzi hogy hamis, vagy pedig nem. Tovább »

Választasz, vagy teremtesz?

Bizony, ez egy nagyon jó kérdés!
Látszólag úgy tűnik, mintha a két dolog között különbség lenne. Valójában azonban egyáltalán nincs! A kettő ugyanis teljes egészében Egy!
Ugyanis, ha abból a spirituális, filozófiai – és most már egyre inkább fizikai is – alap tézisből indulunk ki, miszerint „Minden és Mindenki Egy’, arra a következtetésre juthatunk, hogy tulajdonképpen bármi, ami csak lehetséges, egyidejűleg Itt és Most történik és létezik!
Vagyis az Univerzum végtelen tárházában ott van minden már most ebben a pillanatban is. Így tehát, tulajdonképpen Neked csak ki kell választanod a végtelen számú lehetőségek közül, hogy mit akarsz megtapasztalni. Tovább »