döntés

A Mérleg karmával született személyek tudattalan képzeletvilága tisztítási lehetősége

Kozma Szilárd család- és karma-asztrológus: Mérleg

A MÉRLEG jegyében született, valamint a Mérlegben álló
Lilithel és Sárkányfarokkal rendelkező személyek betegséghajlamai,
Betegségeiknek, baleseteiknek és sors-kríziseiknek, szellemi-lelki okai Tovább »

Önbizalom

Bízni lehet másban, Istenben, a sorsban... De bíznunk kell önmagunkban is! Ha bízunk magunkban, azt nevezzük önbizalomnak. Jelen világunkban, ez a kimondva egyszerű dolog sok gond alapja.

Önbizalom. Bizalom önmagunkban. Nem könnyű elérni, megtartani... Azért nehéz szert tenni az önbizalomra, mert ahhoz, hogy ez kialakuljon több tényezőnek kell érvényesülni. Először is szükség lenne egy olyan környezetre, amelyben a viszonyok stabilak. Ahol lehetőség van egy értékrendhez mérni magunkat, egy olyan értékrendhez, amely pozitív és a belső érzékeink szerint is helyes. Tovább »

Akiket...

Akiket ...

Észrevettem magamon, hogy akiket szeretek, akiket közelebb érzek magamhoz, azokat bántom. Tovább »

Döntés

Senki sem dönthet helyetted, mert minden egyénnek megvan a saját világa, a saját érzékenysége.
Egyediek vagyunk.
Ezért a formulák nem fognak működni.
Az egész világ ezt bizonyítja.

Soha ne kérdezd senkitől, hogy mi a helyes és mi a helytelen. Tovább »

Címkék:

Boldogság vagy bolondság?

Nem tudom voltatok ti kinevetve ha egy ismerősötöknek probáltátok elmagyarázni a Titok lényegét- alkalmazását? Kigunyoltak és olyan is volt aki idiotának hivott. Sajnáltam nagyon, sajnáltam mert az az ember már annyira el volt keseredve, hogy még saját magán sem akart segiteni. Két évvel ezelőtt kaptam pár kinevetés, kigunyolást és ugy abba is hagytam más emberek bevonását a Titokba. Tovább »

Te melyik utat választod? Ezt csak Te döntheted el!

Én magamat mindig is spirituális embernek tartottam, és tettem és teszek is a személyes fejődésemért (ahogyan szerintem ti is!) . Aki egy kicsit is öntudatára ébred, az előbb utóbb eljut oda, hogy nem azért élünk a földön, hogy szűkölködjünk, hanem azért, hogy mindenünk meglegyen, amire csak vágyunk, mert ez nekünk alanyi jogon jár.

De sajnos a világban mégsem ezt láthatjuk. Tovább »

Wass Albert-MIKOR MÉGIS EGYEDÜL VAGY

Wass Albert

MIKOR MÉGIS EGYEDÜL VAGY Tovább »

Melyik utat válasszam?

Kedves olvasók!
Szeretném ha segítenétek megválaszolni egy nehéz döntést és remélem ,hogy itt meg is találom ,mert fontos lenne.
Egy dolog napok-hetek óta nem hagy nyugodni és nem tudok ellene semmit tenni talán mert nem is akarok ezt én sem tudom. Tovább »

Következtetés - böjt, 2010

Tanulságok keletkeznek, úton útfélen.
Az egyiket megosztom, mert fontosnak tartom…

Kedves Mindannyian!

Két, oskolás hétvége telt el.
Nagyon szembetűnő volt a következő, amit megírok Nektek. Azért írok róla, mert a tapasztalatom szerint az elhangzott dolgok nem mindig épülnek be és ezt a mostanit nagyon fontosnak tartom. Tovább »

várni vagy sem...

Üdv mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni.
Régebben foglalkozom a vonzás törvényével és a tudatos pozitív gondolkodással.
Pár hónapja írtam egy listát,hogy milyen párt is szeretnék én magam mellé.Leírtam részletesen minden tulajdonságot.Majd a lapot eltettem és feledésbe is merült.Persze minden nap tisztában vagyok azzal,hogy kit is keresek,de ez amolyan képként él a fejemben. Tovább »

Válj felnőtté! Teremts új világot! Nem unod még a függőséget, hogy Neked sem megy jobban, mint szüleidnek?

Ismereteim szerint az embernek két nagy feladata van az életben. Az egyik egy személyre szabott feladat, amely mindannyiunk sajátja. Ehhez jön még egy családi feladat is. Ez olyan dolog, probléma, amely, sok esetben generációkon át húzódik, öröklődik a család egyik tagjáról a másikra. Amolyan családi örökség. Mindaddig ismétlődik ez, amíg valaki meg nem oldja.

Mielőtt leszületünk, élettervet készítünk. Ez amolyan irányt mutató tervezet. Tartalmaz kötelező feladatokat és szabadon választottakat. A szabadon választottak megoldása halasztható egy másik életre, míg a kötelezőek mindenképpen megoldást kívánnak. Tovább »

Lelki társ

Mert ha Vele vagy, úgy érzed a lehető legjobb helyen vagy. Megszűnik a világ, elfejtesz mindent, ami addig bánatot okozott. Amikor a szemébe nézel, saját magad látod viszont benne. De mi történik abban az esetben, ha későn találkoztok? Ha az életed már nem lehet az Övé? Miközben tudod, hogy soha nem érezted még magad olyan jól, mint Vele!
Vajon ilyen esetben mit lép az emberek többsége? Tovább »

Ma kezdődik életed hátralévő része!

A mindennapi rohanásban hajlamosak vagyunk beletemetkezni az életünk monoton, ismétlődő körforgásába. Sokszor úgy éljük meg az újabb reggeleket, hogy ez is csak egy olyan nap, mint a többi. Elszalasztjuk értékelni azt a rengeteg csodálatos dolgot, amit az élettől kapunk, hiszen mindezt már természetesnek vesszük! Sajnos számtalanszor előfordul, hogy csak akkor értékelünk embereket, dolgokat, lehetőségeket, amikor elveszítjük azokat vagy legalább is veszélybe kerülnek.

Az a fantasztikus az egészben, hogy most még van választási lehetőségünk! Tovább »

"Tedd" a szívedre valamelyik kezed!

Én ezt a kifejezést egész pontosan úgy szoktam használni, amikor csinos, dekoratív nőkkel hoz össze a jó sorsom, hogy tedd a szívedre a kezed drágám... hát vagy inkább én... :)

Na nem kell nagy képzelőerő ahhoz, hogy kitaláljuk, miről is szeretnék beszélni. Nem, még nem a szexualitásról :) Vagy már nem? :) Tovább »

Címkék:

SZABADOK VAGYUNK E?

Szabadok akik hisznek a vonzás tövényébe? Tovább »