feladat

Nehézségek a megoldás előtt - Pegazus Üzenet

Az angyalok azt üzenik, hogy ami látszólag problémának tűnik, az valójában megválaszolt imád része. Tovább »

Hogyan oldd meg a problémáidat? - Pegazus Üzenet

Milyen csodás is azt hallani mástól: "Egy probléma, amely zavart téged, a színfalak mögött rendeződik. A megoldás kreatív, ötletes, és egy örömteli meglepetés számodra."

Van azonban egy hírem a számodra:
A problémamegoldás a Te feladatod, ezért kaptál szabad akaratot Tovább »

A munkád értelme

Az Önmegvalósítás.hu oldalról egy régebbi írásomat másoltam át. :)

"Egész sokat foglalkozok a számítógéppel és annyiszor abba akartam hagyni és valahogy nem jött össze... igazából nem is akartam. Hogy miért az más kérdés. :)
Valamelyik este filóztam, hogy akkor mégis minek csinálom én ezt? Mi értelme van? Mondjuk, már így is sok minden volt, ami miatt "kellett" ez az egész.
Tovább »

Palacskó András: Az életünk feladata

A Titok Tudói - Életünk feladataKét dolgot tartok nagyon fontosnak, amikor próbáljuk az életünket valamilyen módon jó irányba terelni. Az egyik a személyes, egyéni hitrendszerek kérdése, amit nagyon finom szinteken kell kibontani, és átformálni igényeink szerint. A másik pedig egy általános világszemlélet, ami nagy hatással van az egyénire. Magyarán szólva milyen a világképünk? Materialista? Spirituális? És azon belül mit gondolunk saját szerepünkről, lehetőségeinkről a világban? Ez utóbbihoz szeretnék néhány gondolatot most leírni. Nem térítő szándékkal, csak megfontolásra, saját világképed tudatosabbá tételére.
Akik a Titkot, és a vonzás törvényét pusztán materialista szemszögből közelítik meg, elég nagy fába vágják a fejszéjüket. Tovább »

Beszéljek, vagy szó nélkül lépjek ki?

Most megint kavarog a fejemben rengeteg gondolat a párkapcsolatomat illetően. Tovább »