Sai Baba

Sai Baba tanításai

1. Bármilyen legyen is Ő, az Úrtól nem kellene semmi mást kérni, mint a megállás nélküli szeretetet. Isten lábai iránt a szeretet az igazi és egyedüli áldás.

2. Öröm a szerencsés időkben, és szomorúság a rossz időkben, összetéveszteni a testet és az érzékek fájdalmát önmagával. Az ilyen kettős érzést és felfogást felül kell múlni, a testtel való azonosítással lépésről-lépésre fel kell hagyni. Ez a világi alapja a tudás és bölcsesség jógájának. Tovább »

Címkék:

Sai Baba bölcsességek. Szeretet-Erkölcs-Igazság-Erőszaknélküliség-Béke

Ki Sai Baba?
Ő az Indiai Avatár, aki most is köztünk él.
Több millió híve van szerte a világban.Nagyságát elismerte a NASA is,és más tudós emberek, akik vizsgálták,de számtalan csodájára nincs tudományos magyarázat.

Államfők ,művészek... járulnak lába elé,de nem mindenkit fogad személyesen. Tovább »

a SZERETET, amit Isten hordoz....

"Az ember szívében lévő lótusz, epekedik a Nap sugaraira, az Úr ragyogására. De ennek elérése nehéz. Csak a világiságról való lemondás során nyerhető el. Isten a legközelebb álló legkedvesebb dolog, de a tudatlanság elrejti Őt a szem elöl. Tovább »

Érdekes Történet...(talán)

OHM Sai Ram!Loka Samastha Sukino Bhavantu!
(A lelkem üdvözli a fennséges lelkedet!)
(Legyen Minden Világ Boldog!
Szervusztok Drága Teremtő Társaim.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tovább »

Sai Baba előadás

Ha esetleg érdekel valakit :)

A Sri Sathya Sai Baba Szervezet Magyarországi Központja 2008. január 27.-én, vasárnap, 14 órás kezdettel, filmvetítéssel és élménybeszámolóval egybekötött közönségtájékoztató előadást tart az Indiában élő tanítómester, BHAGAWAN SRI SATHYA SAI BABA életéről, üzenetéről és munkásságáról. Tovább »