fesztivál

Szalontüdő

Most hogy Tarr Béla nyerte meg a Berlini filmfesztiválon az egyik ezüst medvét, sok helyen lehet olvasni a magyar film legújabb sikeréről. És tényleg, több évtizede nem hozott el magyar film ilyen nemzetközi elismerést, úgyhogy ezúton gratulálok Tarr Bélának, örömmel látva a sikerét, melyet a film neki, és ezzel együtt az országnak is hozott. És ennek apropóján - mivel most mindenki a Torinói lóval van elfoglalva - elővettem egy korábbi nemzetközi filmfesztiválon elért magyar sikert: Szirmai Márton rövidfilmje kötelező darab, mindenkinek, aki még nem látta. Tovább »

Fényváró Fesztivál

Nagyon érdekes élmény volt az első ízben, decemberben megtartott Fényváró Fesztivál. Az Angyalszív központ szervezte, de több ezoterikus intézmény is támogatta. Célja az ezo-irányzatok összefogása. Neves előadókat hívtak meg, mint Paulinyi Tamást, Váradi Tibort, Bíró Zsoltot, Kereszty Andrást, Bagdi Bellát, és Petra Helwig jógacharit Hollandiából. Tovább »

FORMA 1 Kedvelőknek...

Forma 1 fesztivál lesz jövő héten a Budai várban.
Nem titkolt módon azért is hívom fel a figyelmeteket erre az eseményre, mert a főszponzor cég a szívügyem( csak így reklám nélkül)... ez azonban ne tartson vissza senkit, aki szereti a száguldó cirkuszt.

Az alábbi linkeken többet is olvashattok: Tovább »